استاندار آذربایجانشرقی:
رشد علمی کشور به یک عزم جهادی نیاز دارد
نصر: استاندار آذربایجانشرقی اظهار کرد: دانشگاه مرکز پویایی، بالندگی و نقطه ثقل پیشرفت هر کشور است.
به گزارش نصر، عابدین خرّم در مراسم افتتاحیه طرح حامیم در دانشگاه تبریز، خاطرنشان کرد: اگر یک کشور میخواهد در دنیای امروز و در آینده حرفی برای گفتن داشته باشد باید دانشگاه و مراکز علمی خود را به آن تراز برساند که بتواند در دنیای علم و پیشرفت حرفی برای گفتن داشته باشد وگرنه محکوم به شکست است.
وی با بیان اینکه تاریخ و گذشته هر کشور به علم، پژوهش و مشاهیر مفاخر آن کشور می بالد، ادامه داد: ما مرکز پیشرفت، توسعه و رشد کشور را دانشگاهها و مراکز علمی عنوان میکنیم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه محل جوشش و اوج دو جریان است، گفت: اولین جریان تحقیق و پژوهش برای توسعه افقهای علمی آینده است که برای اساتید و دانشجویان انجام چنین کارهایی لازم است.
خرّم دومین جریان را آرمانگرایی و آرمانخواهی که اختصاص به جوانان و دانشجویان دارد عنوان کرد و افزود: امام خمینی(ره) زمانی که انقلاب پیروز شد اولین نقطه ابتکار خود را به دانشگاه، جوانان و دانشجو اختصاص داد و آنها را مورد خطاب قرار داد.
استاندار آذربایجانشرقی یادآورشد: آرمانگرایی و آرمان خواهی جزو مطالباتی است که امروز هم رهبر معظم انقلاب بالاترین و بیشترین انتظار را از قشر جوان دانشگاهها دارد.
وی با بیان اینکه رشد علمی کشور به یک عزم جهادی نیاز دارد، ادامه داد: اساتید، مربیان، نخبگان و فرهیختگان باید به جریان علمی نگاه جهادگونه داشتهباشند، نگاه جهادی به علم میتواند به آرمانخواهی منجر شده و گذرگاه انقلاب اسلامی را حفظ کرده و به اوج قدرت خود برساند و این هوش بالای نخبگان کشور است که جهاد علمی را اثبات کردند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه تراز انقلاب اسلامی باید دو ویژگی داشته باشد، اینکه یاریگر مردم باشد و برای حل مشکلات کشور به دولت آن کشور کمک کند.
وی با بیان اینکه انحراف یعنی هجمههایی که دشمنان بهوجود میآورند، گفت: در قضایای پاییز سال گذشته اندیشکدههای غربی اینگونه اعلام کردند که پنج مرحله برای سقوط انقلاب اسلامی تعریف کرده بودیم اما به جز یکی دو مرحله در بقیهی آن پیروز نشدیم.
وی تصریح کرد: در اولین هجمهای که غربیها وارد کردند توانستند تعدادی از جوانان ما را از طریق فضای مجازی آموزش داده و آنها را وادار به انجام کارهای سخت و بی سابقه کنند ولی در دومین برنامهی خود که میخواستند همین جوانان را با تودهی مردم الحاق دهند، شکست خوردند.
وی به سومین اقدام غربیها اشاره کرد و افزود: دنبال این بودند که جریان دانشگاه و مجموعههای علمی از آنها پشتیبانی کنند اما اندک جمعیتی این حرکت را انجام دادند و باز هم کارشان با موفقیت پیش نرفت چون دانشگاهها محتوای آماده شده در فضای مجازی را متوجه شدند و از آن پیروی نکردند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم آموزشهایی که در طرح حامیم با محوریت نهاد نمایندگی انجام میشود محلی برای مباحثه، طرح مسائل و مشکلات و آمادگی در مسیر اعتلا و تحقق ارزش و مبانی ایران اسلامی باشد.
رئیس دانشگاه تبریز نیز در این مراسم اظهار کرد: انقلاب اسلامی یک حادثه بسیار مهم در عصر ما بود که به رهبری حضرت امام(ره) و تلاش و ایثارگری مردم به ویژه جوانان متعهد به ثمر رسید و از همان ابتدا به خاطر رسالتی که این انقلاب داشت مورد هجمهی دشمن به ویژه استکبار قرار گرفت.
صفر نصرالهزاده ادامه داد: نظام اسلامی یک نظام مردم سالار است که با حمایت مردم و با خروش ایثارگرانه مردم در کوی و برزن و با از بین بردن و تخریب بنیانهای ظلم به پیروزی رسید.
وی افزود: ما ماهیت دموکراسی که در غرب از آن حرف زده میشود را میدانیم که در دست تعدادی زور مدار، ثروتمند و سیاست مدار قرار گرفته و برای رسیدن به منافع خود، مردم را ابزار قرار دادهاند و یک کار ویترینی انجام میدهند که نمیتوان این را مردم سالاری عنوان کرد.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا