همزمان با هفته مکتب انقلاب اسلامی/

همایش "سرآغاز تبیین مکتب انقلاب اسلامی" در تبریز برگزار می‌ شود

1398/09/21 - 11:00 - کد خبر: 9267 نسخه چاپی

نصر: همزمان با هفته مکتب انقلاب اسلامی، همایش سرآغاز تبیین مکتب انقلاب اسلامی به همراه معرفی کتب ده‌ گانه مکتب انقلاب اسلامی در روز پنجشنبه 21 آذرماه در سالن همایش مصلی بزرگ تبریز برگزار می‌ شود.

به گزارش نصر، محقق و پژوهشگر بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی در نشست خبری این همایش با اشاره به اهمیت بحث نظام سازی پس از وقوع انقلاب در یک کشور، گفت: نظام سازی یکی از مراحل رشد بوده که تحقق آن مراحل پیچیده‌ ای را طی می‌ کند؛ در نگاه به انقلاب کشور مصر و ناکامی این انقلاب در تبدیل به یک نظام جدید می‌توان به اهمیت نظام سازی در انقلاب اسلامی ایران فقط در ۱۰ ماه پی برد.
"محمدحسین طاهری" با تاکید بر اینکه طی ۴۰ سال گذشته نتوانستیم نظریه‌ ای برای ارزیابی انقلاب اسلامی ارائه بدهیم، اظهار کرد: این کتب ده‌ گانه با ارائه راهکارهایی در خصوص اصول و مبانی نظری انقلاب اسلامی یک سنگ بنای محکم برای حل این معضل تلقی می‌ شود.
 وی افزود: محتوای این کتب در راستای شنیدن صدای آحاد مردم و گفت‌ و گو با مذاهب و اندیشه‌ های مختلف است.
وی ادامه داد: این کتب در گام نخست برای امت، خواص اهل حق و افراد دارای انگیزه ی حرکت است؛ می‌توان گفت طیف مخاطبان این کتب، لایه محدود دانشجویان، افراد حوزوی و مسئولان بدون ابزار و راهکار مناسب را شامل می‌ شود.
در ادامه حجت الاسلام "محمدجواد اکبری"، مسئول دفتر تبریز بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی نیز با بیان اینکه همایش تبیین مکتب انقلاب اسلامی با همکاری بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی برگزار می‌ شود، گفت: نمایشگاه‌ هایی در ورودی سالن همایش دایر خواهد بود که فعالیت‌ های بنیاد در راستای بحث گفتمان سازی مکتب در سال‌ های اخیر را نمایش می‌ دهد.
به گفته وی مراسم رونمایی از این کتب نیز در روز ۲۶ یا ۲۷ آذرماه در تهران با حضور  مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ ها برگزار می‌ شود.
فرآیند تحقق اهداف اسلامی، تحول معنوی، تحول معرفتی، انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی، تمدن نوین اسلامی، فصول هدایتگری و نهضت انتظار عناوین کتب ده‌گانه مکتب انقلاب اسلامی است.
انتهای پیام/
همایش سحر مغفرت


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار