معاون استاندار آذربایجان‌شرقی:

شهادت‌طلبی ضامن تمدن اسلامی است

1401/10/13 - 11:51 - کد خبر: 84577 نسخه چاپی

نصر: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه شهادت‌طلبی نخستین مولفه برای حفظ تمدن اسلامی است، گفت: دشمنان برای تضعیف آن بسیار تلاش کرده و در نهایت به این نتیجه رسیده‌اند که این روحیه با توجه به تاکیدات دینی مسلمانان تضعیف‌شدنی نیست.

به گزارش نصر، «تراب محمدی» روز سه شنبه در آیین سومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی که در امامزاده سیدمحمد مراغه برگزار شد، افزود: رژیم طاغوتی منابع نفتی و معدنی و حتی نیروهای مستعد انسانی را در اختیار کشورهای استکباری به ویژه آمریکا قرار داده بود و بر همین اساس آنان پیروزی ملت ایران با رهبری حضرت امام خمینی (ره) را بر نتابیدند و سنگ‌اندازی‌ها را بلافاصله آغاز کردند.
وی ادامه داد: توطئه‌ها و سنگ‌اندازی‌های آنان یکی پس از دیگری به در بسته خورد و در نهایت جنگ را به ما تحمیل کردند اما حتی یک وجب هم از این خاک مقدس به دست دشمن نیافتاد.
وی اضافه کرد: پس از آن «هانتینگتون» نظریه‌پرداز آمریکایی پس از صرف صدها میلیارد دلار هزینه در اندیشکده‌هایشان، برخورد تمدن‌ها را مطرح کرد که بر اساس این نظریه، تمدن اسلامی به مرکزیت ایران در کنار دو تمدن دیگر شامل چینی و غربی از ویژگی جهان‌شمول بودن برخوردار است.
وی ادامه داد: دشمنان پس از این نظریه، تضعیف سه مولفه پیشرفت تمدن اسلامی از جمله شهادت‌طلبی را از طریق یک قرائت انحرافی از اسلام در پیش گرفتند اما به این نتیجه رسیدند که روحیه شهادت‌طلبی مسلمانان با توجه به آموزه‌های دینی، به هیچ وجه تضعیف‌شدنی نیست.

تلاش دشمنان برای تضعیف مهدویت کار به جایی نبرد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی بیان کرد: بر اساس نظریه برخورد تمدن‌ها، دومین مولفه پیشرفت تمدن اسلامی، انتظار برای ظهور امام زمان (عج) است و به همین دلیل هم سرویس‌های جاسوسی دشمنان به ایجاد مهدویت‌های دروغین روی آورده اما هیچگاه کار به جایی نبرده‌اند. 
محمدی ادامه داد: دشمنان پس از آن اعتقاد ملت ایران به روحانیت و ولایت فقیه به عنوان یکی دیگر از مولفه‌های پیشرفت تمدن اسلامی را نشانه گرفتند؛ اما حضرت امام خمینی (ره) با آینده‌نگری فرموده بودند که «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد» و این جمله همچنان آویزه گوش ملت ایران است.
وی اضافه کرد: دشمنان اکنون سعی دارند تا نگاه ما به ولایت به عنوان حجت شرعی را تغییر دهند و فتنه‌های مختلفی در این مسیر طراحی می‌کنند؛ دشمنان برای تضعیف جایگاه ولایت فقیه چه در فتنه سال ۱۳۸۸ و چه در اغتشاشات اخیر به صورت گسترده تلاش کرده‌اند و از رهاشدگی اخیر در حوزه شبکه‌های اجتماعی نیز برای این منظور بهره گرفته‌اند.
وی با بیان اینکه طی دوره شیوع کرونا میزان دسترسی جوانان کشورمان به فضای مجازی افزایش یافته بود، اظهار داشت: در نتیجه بدون اینکه فرهنگ استفاده از فضای مجازی به جوانان آموزش داده شود، این ابزار در اختیار آنان قرار گرفت و سرویس‌های امنیتی دشمنان از همین فرصت برای گمراه کردن برخی از بانوان و جوانانمان بهره بردند.

اغتشاشات را برای جلوگیری از پیشرفت کشورمان برنامه‌ریزی کردند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه دولت آیت‌الله رئیسی در عرض یکسال منتهی به شهریور سال جاری موفقیت‌های چشمگیری را کسب کرده بود، اضافه کرد: اغتشاشات اخیر را برای جلوگیری از پیشرفت‌های روزافزون کشورمان برنامه‌ریزی کردند. 
«محمدی» با اشاره به اینکه اکثر دلارهای بلوکه شده در کشورهای دیگر را طی دولت قبلی پیش‌خور کرده بودند، بیان کرد: دولت سیزدهم با 540 هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبلی سرکار آمد و ذخیره کالاهای اساسی نیز برای دو هفته کفاف می‌کرد اما دولت سیزدهم در نخستین گام بدهی‌ها را با هدف جلوگیری از تورم پرداخت کرد.
وی تعامل با کشورهای هدف و مدیریت صحیح در یکسال نخست دولت سیزدهم را عامل ارزآوری به کشور عنوان کرد و افزود: طی این مدت در زمینه مقابله با کرونا نیز موفقیت‌های قابل توجهی کسب، و تفاهم‌نامه‌های همکاری با کشورهای مختلف امضا شد که نتایج آن مشخص خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه مرگ «مهسا امینی» بهانه بود، بیان کرد: شعار اغتشاشگران هم در حقیقت شعار «کومله» انتخاب شد؛ گروهکی تروریستی که جنایت‌های اوایل انقلاب آن هنوز در ذهن‌ها هست و اخیرا و همزمان با اغتشاشات نیز دست به جنایت‌های دیگری زدند.
وی ادامه داد: «کومله» برای اینکه بتواند از میان زنان سرباز بگیرند، این شعار را طراحی کرده است تا به ظن خودشان زنان آزاد را در جمع خودشان پذیرا باشند.
وی ادامه داد: ذهن جوانان ما را در فضای مجازی با عملیات جنگ روانی و تکرار اخبار منفی که بخش قابل توجهی از آنها جعلی بود، تا حدی مشغول کردند که شناخت سره از ناسره برای برخی از آنان غیرممکن شد.

کل اغتشاشگران آذربایجان‌شرقی حدود چهار هزار نفر بودند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه بیشتر اغتشاشگران به دنبال ایجاد فسق و فجور در جامعه بودند، بیان کرد: تعداد کل اغتشاشگران استان حدود چهار هزار نفر بودند که ۷۵ درصد آنان زیر ۲۴ سال سن داشتند. 
«محمدی» تصریح کرد: دشمنان از طریق فضایی مجازی تا حدی روی این جوانان تاثیر گذاشته بودند که یک جوان ۱۷ ساله پس از دستگیر شدن در تبریز انتظار داشت تا دیگر اغتشاشگران بتوانند در سریع‌ترین زمان ممکن کنترل را در دست بگیرند و او را آزاد کنند.
وی با بیان اینکه لیدرهای اغتشاشات به معاندان خارج‌نشین وصل بودند، اظهار داشت: دشمن تمام توانش را به کار گرفت و باز هم با شکست مواجه شد.
وی به والدین توصیه کرد که اجازه ندهند فرزندانشان از چارچوب فرهنگ غنی اسلامی خارج شوند و اضافه کرد: وقتی والدین در محیط خانوادگی وقت خود را صرف رسانه کنند، در حقیقت تربیت فرزندشان را هم به رسانه می‌سپارند.
«محمدی» با تاکید بر اینکه جوانان به الگو نیاز دارند، اضافه کرد: الگویی بهتر از شهدایی چون سپهبد حاج قاسم سلیمانی،مدافعان حرم و مدافعان حریم ولایت برای فرزندانمان نیست.

جوانان باید با مکتب حاج قاسم بیش از پیش آشنا شوند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: جوانان ما باید بیش از پیش با مکتب حاج قاسم آشنا شوند و در آن صورت به هیچ وجه در دام دشمنان گرفتار نخواهند شد. 
«محمدی» با تاکید بر اینکه وصیتنامه و خاطره‌های سردار دلها در کتاب «ذوالفقار» برای اثرگذاری روی جوانانمان کفایت می‌کند، اظهار داشت: هزاران شهید گلگون کفن کشورمان نیز درس‌های بسیاری برای آموختن دارند؛ منتها حاج قاسم به عنوان نماد مقاومت از الگوهای خاصی برخوردار است.
وی ولایت‌پذیری حاج قاسم را یادآوری کرد و با ذکر یک خاطره از زبان خود سردار که در کتاب «ذوالفقار» نیز آمده است، افزود: روزی یکی از اشرار منطقه را برای مذاکره دعوت و دستگیرش کردیم؛ وقتی خبر این دستگیری را به رهبر معظم انقلاب اسلامی رساندم، بلافاصله فرمودند که آزادش کنیم و بنده هم بدون چون و چرا تماس گرفتم و خواستم تا آزادش کنند.
«حاج قاسم: بعدها وقتی از حضرت آقا راجع به علت آزاد کردن وی پرسیدم، اینگونه فرمودند که میهمان در الگوی اسلام عزیز است و وقتی او را برای مذاکره دعوت کرده‌اید، نمی‌توانید دستگیرش کنید؛ بعدها هر طور شده است، دستگیرش کنید اما نه به این شکل».
وی با تاکید بر اینکه سردار دلها در برابر رهبری بی‌ چون و چرا مطیع بود، اضافه کرد: شهید سلیمانی بسیار متواضع و مردمی بود تا جایی که در سیل خوزستان چکمه پوشیده بود و به مردم کمک می‌کرد.

حاج قاسم بهترین الگو برای مسئولان دولتی است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: حاج قاسم علاوه بر اینکه یک فرمانده تمام عیار جبهه مقاومت بود، در عین حال با مردم همدلی داشت و بهترین الگو برای مسئولان دولتی است. 
محمدی افزود: برخی‌ها برای میز ریاست سر و دست می‌شکنند اما پس از تصدی آن، مردم را به تدریج فراموش می‌کنند که نه مورد قبول نظام، نه مورد قبول رهبری و نه منطبق با الگوهایمان است.
وی با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم با هیچ مدیری عقد اخوت ندارد، بیان کرد: هر مدیری که خودش را وقف مردم کند، از دستش می‌بوسیم و هر مدیری که نارضایتی ایجاد کند، بلافاصله با او برخورد خواهد شد.
وی تاکید کرد: افرادی چون معلمان، اساتید دانشگاهی، روحانیان و مداحانی که تریبون در اختیار دارند، باید الگوها را به مردم معرفی کنند؛ فردی هم که استعداد درک زمان و موقعیت را نداشته باشد نباید معلم، استاد دانشگاه یا هر فرد دارای تریبون شود.
وی با بیان اینکه چشم جهان اسلام روی ایران متمرکز است، افزود: حفظ نظام واجب است و مسئولان باید به موقع موضع‌گیری کنند وگرنه مردم بیشتر از مسئولان پشت ولایت هستند.
وی بصیرت‌افزایی را مورد تاکید قرار داد و افزود: اگر مردم سوریه در آن زمان آگاه بودند، توطئه‌های دشمنان را تشخیص می‌دادند اما به اختلاف‌ها دامن زدند و ناامنی به سراغشان آمد.
وی با بیان اینکه اگر شهید سلیمانی و نیروهای جبهه مقاومت نبودند اکنون سوریه تجزیه شده بود، تصریح کرد: به برکت خون شهدا و هدایت‌های ویژه مقام مظعم رهبری و رشادت سردار دلاور اسلام، داعش شکست خورد.

سربازان جبهه مقاومت در حال پیشرفت هستند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: سربازان جبهه مقاومت روز به روز پیشرفت می‌کنند اما فتنه‌های آخرالزمانی نیز بسیار است و باید خون بدهیم تا انقلاب اسلامی مقدمه ظهور باشد.
وی فرزندآوری را هم مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: در سال ۱۳۶۵ نرخ رشد جمعیت استان ۶.۵ بود و اکنون به ۱.۶ رسیده است؛ اگرچه شرایط اقتصادی در فرزندآوری موثر است اما باورهای جوانانمان هم باید تغییر کند.
«مرتضی مینویی»، معاون سیاسی و امنیتی فرماندار مراغه نیز در این آیین با بیان اینکه نماد شجاعت و ولایتمداری است، بیان کرد: تعمق در زندگی این شهید گلگون‌کفن، درس‌های بسیاری برای اقشار مختلف مردم و حتی مسئولان دارد.
به گزارش ایرنا علاوه بر اقشار مختلف مردمی و خانواده‌های معظم شهدا، نمایندگانی از جنبش حسینیون جمهوری آذربایجان و همچنین اعضای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب شهرستان‌های مراغه، بناب، عجب‌شیر و ملکان نیز در این محفل حضور داشتند.
مداحی «حاج مهدی خادم آذریان»، اجرای سرود توسط دهه نودی‌های مراغه و سخنرانی «توحید ابراهیمی» رهبر جنبش حسینیون آذربایجان(حسین‌چی‌لر) از بخش‌های مختلف این آیین به شمار می‌رود.
در نخستین دقایق آغازین این آیین نیز استاد «علی حسین امینی» از هنرمندان شاخص و انقلابی مراغه، طراحی چهره سردار دلها به سبک سیاه‌قلم را آغاز کرد و این اثر در پایان مراسم به حجت‌الاسلام توحید ابراهیم، رهبر جنبش حسینیون جمهوری آذربایجان و از همرزمان حاج قاسم اهدا شد.
انتهای پیام/
شهادت‌طلبی ضامن تمدن اسلامی است خبرگزاری ایرنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار