مدیر عامل آب منطقه ای آذربایجان شرقی؛

یک سوم اعتبار سفر رییس جمهور به آذربایجان شرقی در بخش آب، مختص میانه است

1401/04/18 - 21:10 - کد خبر: 68073 نسخه چاپی

نصر: مدیر عامل آب منطقه ای آذربایجان شرقی به تصویب سه هزارو 600 میلیارد تومان اعتبار به بخش آب استان در سفر اخیر هیئت دولت اشاره کرد و گفت: یک هزار و 330 میلیارد تومان این سهم یعنی یک سوم آن به میانه اختصاص یافته است.

به گزارش نصر، یوسف غفارزاده روز شنبه در جلسه کارگروه آب؛ کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان میانه افزود: این اعتبار برای تکمیل سه سد بزرگ و حیاتی شهرستان میانه از جمله سد گرمی چای؛ شبکه سد آیدوغموش و حق آبه و شبکه و پایاب سد شهریار تخصیص یافته است.
وی همچنین گفت: در سفر هیئت دولت برای سه پروژه از جمله سد خلیفه لو یا تیرچای میانه تخصیص اعتبار شده تا مطالعات تکمیلی جهت احداث سد به انجام برسد.
غفارزاده بیان کرد: از محل اعتبارات استانی هم برای سدهای صومعه علیا؛ اشنار؛ صومعه کبودین؛ بند و کانال آوین و توشمانلو مبالغی در نظر گرفته شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان نیز با حضور در این جلسه به افزایش قیمت محصولات کشاورزی در دنیا با توجه به خشکسالی های اخیر و تبعات جنگ اوکراین و روسیه اشاره کرد و گفت: امنیت غذایی در دنیا مورد تهدید واقع شده و این امر باعث شده تا تولیدات بخش کشاورزی از اهمیت ویژه برخوردار شود که در ایران نیز شاهد توجه ویژه مجلس و دولت و قیمت گذاری بر روی محصولات کشاورزی هستیم که در نوع خود بی نظیر است.
اکبر فتحی پیگیری برای افزایش سهمیه آرد روستایی با توجه به افزایش جمعیت بویژه در تابستان را اولویت خواند و از مرغداران استان به جهت تامین نهاده های دامی خود با منابع شخصی قبل از دریافت تسهیلات و با توجه به شرایط اقتصادی جامعه قدردانی کرد و افزایش ۳۰ درصدی جوجه ریزی در سطح استان و شهرستان میانه را نتیجه زحمات این قشر خواند.
وی با اشاره به اختصاص دو هزار و 800 میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان در سفر هیئت دولت گفت: سهم شهرستان میانه از این اعتبارات چشمگیر بوده و در زمینه های مورد نظر هزینه می شود.
مدیر شعب بانک کشاورزی در استان آذربایجان شرقی هم به پرداخت ۳۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات از سوی این بانک در استان طی سال گذشته اشاره کرد و گفت: نسبت به سال ۹۹ رشد ۳۰ درصدی را شاهد بودیم.
جواد محمودی با بیان اینکه منابع بانک کشاورزی از محل سپرده های مردمی؛ مواد قانونی؛ صندوق توسعه ملی و همچنین از محل وصول مطالبات تامین می شود، مانده تسهیلات پرداختی شهرستان میانه را چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال و مطالبات به تعویق افتاده را ۴۵۰ میلیارد ریال عنوان کرد.
وی اعلام کرد: به رغم همه مسائل به ویژه عدم وصول مطالبات در سه ماهه اول سال جاری ۶۲۰ میلیارد ریال در شهرستان پرداختی داشتیم که نسبت به مدت مشابه آن در سال ۹۹ افزایش چشمگیری داشت.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه هم با اشاره به اینکه مشکل کمبود آرد اولویت اول شهرستان برای رسیدگی است خواستار افزایش سهمیه آرد شهرستان با توجه به افزایش جمعیت روستایی به ویژه در فصل تابستان شد.
مسعود سعادتی اعلام کرد: افزایش ۵۰ تن آرد به سهمیه شهرستان را پیگیر هستیم که در این خصوص با ۳۴ تن موافقت شده اما هنوز ابلاغ و اجرایی نشده است.
وی تامین کمبود تراکتور و ادوات کشاورزی در شهرستان را نیازمند هماهنگی بانک کشاورزی و جهاد کشاورزی با کارخانه تراکتور سازی دانست.
سعادتی با اشاره به تخصیص اعتبار برای پایاب سد آیدوغموش در سفر هیئت افزود: مسائلی وجود دارد که باید پیگیری شود تا با تخصیص اعتبارات؛ یک سوم از دو سوم باقیمانده طرح به اتمام رسیده و باقیمانده طرح نیز با تخصیص اعتبار طی سالهای بعد تکمیل شود.
فرماندار ویژه میانه حجم نهاده های دامی را غیرمتناسب با تعداد دامهای شهرستان خواند و خواستار رسیدگی شد.
وی افزود: سه هزار حوضچه غیرمجاز در شهرستان داریم که با استفاده از شبکه های نوین آبیاری و آزادسازی۵۰ درصد آب این حوضچه ها می توان به تامین آب کشاورزان و عشایر پایین دست اقدام کردـ
وی کمبود کود در شهرستان؛ افزایش ظرفیت سردخانه شهرستان با توجه به افزایش تولیدات باغی را از دیگر مسائل نیازمند همراهی و همکاری مسئولین شهرستان و استان با پیگیریهای نمایندگان مردم میانه ذکر کرد.
نماینده مردم میانه در مجلس  شورای اسلامی؛ مشکل کمبود نهاده های دامی و عدم تناسب آن با نیاز شهرستان و کمبود ادوات کشاورزی و تراکتور در شهرستان را از مطالبات عمده کشاورزان؛ باغداران و دامداران عنوان نمود.
مرتضی حسینی رسیدگی و ساماندهی حوضچه ها و استخرهای غیرمجاز به ویژه در بخش کندوان را از دیگر مطالبات ضروری شهرستان برشمرد.
دیگر نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به وجود ۱۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی و فعالیت ۳۰ هزار نفر در امور باغی زراعی و دامی شهرستان بر لزوم حمایت از این اقشار در سطح ملی تاکید کرد و خواستار بازنشستگی این افراد پس از ۳۰ سال کار و تلاش همچون کارمندان شد.
مهدی اسماعیلی قدم برداشتن در مسیر تغییر الگوی کشت هدایت شده؛ برآورد دقیق خسارات کشاورزان ناشی از سیل؛ تگرگ و خشکسالی را خواستار شد و گفت: کمبود سردخانه و مشکل در پایاب سدها و شبکه ها از دیگر مسائل شهرستان است.
رییس جمهور ۱۲ خرداد امسال در قالب بیست و سومین سفر استانی به آذربایجان شرقی سفر کرد.
انتهای پیام/
یک سوم اعتبار سفر رییس جمهور به آذربایجان شرقی در بخش آب، مختص میانه است خبرگزاری ایرنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار