تهیه «آب‌دوغ خیار» هم سخت شد

1401/04/13 - 16:24 - کد خبر: 67568 نسخه چاپی

نصر: در هوای گرم تابستان مصرف غذاهای خنک و البته سبک بسیار لذت‌بخش خواهد بود.

به گزارش نصر، یکی از این غذاها آب‌دوغ خیار است که البته در روزهای اخیر تهیه آن کار هر خانواده‌ای نیست. با یک حساب سرانگشتی هزینه درست کردن آب‌دوغ خیار برای ۱۰ نفر حدود ۳۵۰هزار‌ تومان است.
دوغ لیتری ۱۲۵۰۰‌ ‌تومان که ۵لیتر آن ۶۲هزار ‌تومان می‌شود، نان خشک۲ بسته کوچک ۳۰‌هزار‌تومان، کشمش ۲۰۰گرم ۲۵هزار‌ تومان، گردو درجه‌یک ۳۰۰گرم ۱۳۰هزار‌ تومان، سبزی پاک‌کرده کیلویی ۳۵‌هزار‌ تومان، خیار یک‌کیلو ۱۷‌هزار ‌تومان، گل‌محمدی ۱۰۰ گرم ۵۴هزار ‌تومان است.
البته هستند رستوران‌هایی که آب‌دوغ خیار را به‌صورت لاکچری با قیمت هر پرس نزدیک به ۶۰۰‌هزار ‌تومان می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌فروشند ولی کف قیمت فروش آن ۵۵‌هزار تومان است.
بنابراین دیگر غذایی که از قدیم ساده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترین خوراک یک خانواده بوده است، تبدیل به غذای لاکچری شده و تهیه آب‌دوغ خیار در وضعیت اقتصادی فعلی و گرانی مواداولیه نیز کار هر خانواده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای نیست.
انتهای پیام/
تهیه «آب‌دوغ خیار» هم سخت شد روزنامه دنیای اقتصاد

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار