سالانه در کشور ۸۰ هزار نفر به فلج عصب صورت مبتلا میشوند
نصر: در کشور ما تفاوت استانی در میزان شیوع این بیماری وجود ندارد و تقریباً به طور تخمینی ۸۰ هزار نفر سالانه در کشور مبتلا به فلج عصب صورت می شوند.
به گزارش نصر، دبیر علمی سمپوزیوم دو روزه فلج عصب صورت با بیان اینکه این بیماری علل مختلفی دارد و هنوز نقش قطعی بروز آن مشخص نشده است،گفت: سالانه به طور متوسط ۸۰ هزار نفر در کشور مبتلا به فلج عصب صورت می شوند و جایگاه درمان این بیماری در ایران مشابه سایر کشورها است.
به گزارش عصر ایران به نقل از انجمن جراحان گوش و حلق و بینی، دکتر علی محمد اصغری استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران، متخصص گوش و حلق و بینی و فوق تخصص گوش در حاشیه برگزاری سمپوزیوم دو روزه فلج عصب صورت اظهار داشت: این بیماری علل مختلفی دارد و هنوز نقش قطعی بروز بعضی از انواع آن مشخص نشده است ولی بر اساس بررسیهای انجام گرفته در کشورهای مختلف، بیش از ۵۰ درصد این بیماری از نوع بلز است.
وی با اشاره به اینکه برگزاری این سمپوزیوم در انجام کار تیمی جهت تشخیص، درمان و بازتوانی بیماران مبتلا به فلج عصب صورت بسیار حائز اهمیت بوده است، گفت: کنگره بینالمللی مربوط به فلج عصب صورت هر چهار سال یکبار در یکی از کشورهای دنیا برگزار میشود و با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته جدیدترین دستاوردهای علمی در درمان این بیماری ارائه و همفکری برای تشخیص و درمان بهتر فلج عصب صورت انجام میگیرد.
اصغری درباره میزان شیوع این بیماری گفت: بر اساس تحقیقات انجام گرفته میزان ابتلا به این بیماری از هر یک میلیون حدود ۱۰۰۰ نفر در سال است و میتوان گفت که تقریباً به طور تخمینی ۸۰ هزار نفر سالانه در کشور مبتلا به فلج عصب صورت می شوند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: در کشور ما تفاوت استانی در میزان شیوع این بیماری وجود ندارد و برگزاری سمپوزیوم دو روزه فلج عصب صورت در کمک به درمان بهتر بیماران بسیار حائز اهمیت بوده است.
این متخصص گوش و حلق و بینی در ادامه اظهار داشت: جایگاه درمان فلج عصب صورت در ایران تقریباً همگام با علم روز و مشابه و برابر با سایر کشورها است.
انتهای پیام/
خبرگزاری عصرایران