مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استاندار:
پارسال ۲۰۰ واحد راکد و نیمه راکد در آذربایجان شرقی به چرخه تولید بازگشتند
نصر: مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه فعال سازی واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل از اولیت های استان است، گفت: سال گذشته ۲۰۰ واحد راکد و نیمه راکد در استان فعالسازی و به چرخه تولید بازگشتند.
به گزارش نصر، محمد کلامی روز پنجشنبه در دیدار مدیران اقتصادی استان با امام جمعه تبریز و نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، افزود: برنامه های محوری در استان طراحی شده تا دستگاه های دولتی با حمایت از جریان سرمایه و رفع موانع و تسهیل گری حرکت کنند.
وی ادامه داد: تلاش می کنیم یکسری صنایع جدید با پایه دانش بنیان در استان معرفی کنیم تا در کنار برندهای مهم استان آذربایجان شرقی همچون کفش، فرش، شیرینی و قطعه سازی در اقتصاد استان نقش آفرینی کنند.
کلامی اضافه کرد: تبدیل استان به قطب تولید آسانسور در دستور کار قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه نوسازی صنایع استان بسیار ضروری است، گفت: متاسفانه ماشین آلات واحدهای تولیدی مادر دچار فرسودگی تکنولوژی شده اند که باعث شده هزینه های تولید افزایش و کیفیت تولید کاهش یابد و همچنین به خاطر افزایش قیمت تمام شده قدرت رقابتی در داخل و خارج کاهش یابد .
وی افزود: تجارت فراسرزمینی و صادرات غیرنفتی به ویژه در استان های مرزی از اولویت های دولت سیزدهم است که در این راستا در استان نیز برنامه ریزی رشد ۳۰ درصدی صادرات غیرنفتی انجام شده است
وی با تاکید بر توجه به تامین اقلام ضروری و معیشتی مردم در استان، گفت: در برخی محصولات همچون تولید مرغ خودکفا نیستیم باعث شده بخشی از نیاز خود را از سایر استانها تامین کنیم و با توجه به اینکه در شرایط بحران بازار، اولویت استان ها تامین بازار خودشان است با مشکل مواجه می شویم.
کلامی اظهار داشت: برای خودکفایی در تولید مرغ مرغداری ۶ میلیون راسی در حال احداث است و تعداد جوجه ریزی نیز افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه کنترل و تنظیم بازار از موضوعات مهمی است که مورد توجه است، ادامه داد: برنامه ریزی های لازم برای تولید روغن نباتی و مایع در داخل استان انجام شده است.
معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: دانش بنیان کردن کشاورزی نیز مورد توجه است تا از حالت معیشتی و سنتی به سمت کشاورزی مدرن پیش رویم.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا