اهمیت تزریق دز سوم واکسن در پیشگیری از اومیکرون

1400/11/17 - 11:06 - کد خبر: 58592 نسخه چاپی

نصر: معاون بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) از افزایش مبتلایان به اومیکرون در مراکز درمانی خبر داد و گفت: تزریق دز سوم واکسن علیه کرونا بسیار حیاتی بوده و احتمال بستری شدن مبتلایان را کاهش می دهد.

به گزارش نصر، مهدی برزگر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت ایرنا افزود: بسیاری از بخش های کرونایی مراکز درمانی از جمله بیمارستان حضرت رسول اکرم با پایان موج پنجم کرونا خالی از بیماران بود که متاسفانه بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی با شروع پیک ششم روند مبتلایان به کرونا افزایش یافته و این بخش ها دوباره بازگشایی شدند.
وی اظهار داشت: هر روز به تعداد بیماران مبتلا به کرونا افزوده می شود و در این پیک ششم کودکان بیش از سایر گروه های سنی درگیر اومیکرون شده و بخش های سرپایی و بستری مراکز درمانی مملو از این کودکان می شود.
برزگر با بیان اینکه اومیکرون سویه ای بسیار مسری است، ادامه داد: گرفتگی بینی، عطسه، سرفه، بدن درد، سردرد و غیره از علایم این بیماری بوده و افراد باید هر چه سریعتر نسبت به تزریق دز سوم واکسن اقدام کنند، بهترین واکسن در دسترس ترین واکسن است.
معاون بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) تصریح کرد: اکنون کمبودی از لحاظ دارو و تجهیزات نداریم، از مردم می خواهیم برای جلوگیری از افزایش مبتلایان و حضور در بیمارستان ها، شیوه نامه های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، پرهیز از هرگونه تجمع و ضدعفونی دست و سطوح آلوده را رعایت کنند.
به گفته برزگر، با توجه به اینکه علایم اومیکرون شبیه سرماخوردگی است، این مسئله باعث شده تا بسیاری تصور اشتباهی داشته و شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نکنند، از این رو شاهد افزایش مبتلایان به اومیکرون در جامعه هستیم و باید فرد مبتلا اصول بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت کرده و تا زمان بهبودی در قرنطینه بماند.
به گزارش ایرنا،   اومیکرون جدیدترین جهش ویروس کرونا است که با نام علمی B.۱.۱.۵۲۹ شناخته می‌شود. این جهش توسط کارشناسان سازمان جهانی بهداشت در دسته «سویه‌های نگران کننده» ویروس کرونا قرار گرفت، سرعت انتشار و شدت عفونت سویه اومیکرون بسیار قوی و شدیدتر از واریانت‌های قبلی تعیین شده‌ و این جهش ممکن است به شیوع کووید ۱۹ در بسیاری از کشورها دامن بزند. همچنین به سیستم‌های بهداشتی کشورها فشار سنگینی وارد کند.
 با توجه به گسترش سویه اومیکرون در سراسر کشور، تعداد شهرهای قرمز کرونایی به ۱۲۰ شهر افزایش یافت و ۱۶۷ شهرستان در وضعیت زرد، ۱۵۳ شهرستان نارنجی و هشت شهرستان آبی قرار دارند.
در روز ۲۸ آذر ۱۴۰۰، محمد مهدی گویا  رئیس مرکز مدیریت بیماری­های واگیردار وزارت بهداشت از شناسایی اولین مبتلا قطعی به ویروس اومیکرون اطلاع داد.
انتهای پیام/
اهمیت تزریق دز سوم واکسن در پیشگیری از اومیکرون خبرگزاری ایرنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار