با هدف افزایش خدمات غیرحضوری؛
سامانه الکترونیکی شهروندی بیمه سلامت در اردبیل راهاندازی شد
نصر: مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل گفت: در راستای افزایش خدمات غیر حضوری بیمه سلامت، بیمه شدگان می توانند با ارائه کد ملی و شماره همراه خود از خدمات این سامانه بهره مند شوند.
به گزارش نصر، سید وحید خلیل اللهی که پیش از ظهر یکشنبه در جلسه گرامیداشت هفته بیمه سلامت سخن میگفت با بیان اینکه شعار امسال بیمه سلامت، پوشش همگانی و حفاظت مالی از بیمه شدگان نا مگذاری شده است اظهار کرد: با توجه به آمارهای ثبت شده هم اکنون در استان در حدود ۵۷ درصد جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که این آمار ۷۴۷ هزار نفر از جمعیت استان اردبیل را شامل میشود.
وی به مقایسه هزینه کرد بیمه سلامت در استان طی سال گذشته و سال ۱۴۰۰ پرداخت و افزود: در سال گذشته میزان برآورد هزینهها در بیمه سلامت ۲۹۶ میلیارد تومان است که با توجه به افزایش بیماران کرونایی تحت پوشش پیش بینی میشود هزینه در سال جاری به ۴۴۵ میلیارد تومان برسد.
مدیرکل بیمه سلامت استان به حمایتهای بیمهای صورت گرفته از بیماران کرونا استان نیز اشاره کرد و گفت: در ۵ ماهه نخست سال جاری تعداد مصرف رمدسیویر در استان به ۲۹۸۰۰ رسیده و هزینهای بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان را شامل شده است.
خلیل اللهی میانگین هزینه بستری بیماران کرونایی در استان را در سال جاری نسبت به سال گذشته صعودی اعلام کرد و افزود: در مجموع برای بستری بیش از ۷۰۰۰ هزار بیمار کرونایی تحت پوشش بیمه سلامت ۳۴ میلیارد تومان هزینه شده است.
وی تصریح کرد: بار مراجعه بیماران تحت پوشش بیمه سلامت به مراکز درمانی استان ۲۵۰ درصد افزایش و هزینههای صرف شده در استان نیز ۲۹۰ درصد بیشتر شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان از راه اندازی سامانه غیر حضوری شهروندی برای بیمه شدگان بیمه سلامت استان خبر داد و گفت: بیمه شدگان میتوانند با درج کد ملی و شماره همراه خود سوابق بیمهای، سوابق درمانی و اعتبار بیمه نامه خود را مشاهده کنند.
خلیل اللهی بیان کرد: در راستای اجرای این طرح کد دستوری #۱۶۶۶* راه اندازی شده تا بیمه شدگان به صورت غیر حضوری از وضعیت بیمه خود مطلع شوند.
وی به افزایش استفاده از سامانه نسخه نویسی الکترونیکی در بخش خصوص استان اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار پزشکان ۹۹ درصد، داروخانهها ۹۲ درصد و آزمایشگاهها ۸۶ درصد از سامانه نسخه پیچی الکترونیکی استفاده میکنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان از استقرار ۷۳ درصدی نسخه نویسی الکترونیکی در بخش دانشگاهی خبر داد و افزود: چاپ دفترچه کاغذی در استان از تیر ماه سال جاری در تمامی صندوقهای بیمه سلامت متوقف شده است.
بیش از ۵۰ درصد جمعیت روستایی تحت پوشش بیمه سلامت هستند
خلیل اللهی تعداد مراکز جامع سلامت در روستاهای استان را ۹۳ مرکز اعلام کرد و گفت: در مناطق روستایی ۱۵۰ پزشک خانواده فعالیت دارند که تعداد ویزیت ماهانه روستاییان بیمه شده در سال به ۷۸ هزار میرسد.
وی مجموع هزینه کرد بیمه در مناطق روستایی را ۴۹ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: بیش از ۵۰ درصد روستاییان استان تحت پوشش خدمات بیمه سلامت هستند.
این مسئول با بیان اینکه خدمات این بیمه شامل بیماریهای خاص میشود تصریح کرد: هزینه ماهانه بیماری دیالیز در استان به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و پیوند کلیه به ۱۵ میلیون تومان رسیده است.
خلیل اللهی از پوشش صدرصدی بیمه سلامت در مراکز درمانی دولتی از بیماران خاص خبر داد و گفت: بیماران تالاسمی، هموفیلی و ام اس نیز می تواندد از خدمات این بیمه در مراکز دولتی استفاده کنند.
وی بیان کرد: با ایجاد سامانه تایید دارو کلیه داروهای تجویزی گران قیمت و خاص کنترل شده و سپس تایید میشوند.
انتهای پیام/
خبرگزاری مهر