معاون توسعه و برنامهریزی سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی مطرح کرد:
برخورداری از نظام اجرا و پایش مناسب وجه تمایز سند تدبیر توسعه با سایر اسناد
نصر: معاون توسعه و برنامهریزی سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی برخورداری سند تدبیر توسعه استان از یک نظام اجرا، پایش و ارزیابی مناسب را وجه تمایز این سند با سایر اسناد عنوان کرد.
به گزارش نصر، پرویز محمدزاده در جلسه کارگروه تخصصی امور اقتصادی استان که به بررسی موضوع نهاییسازی اقدامات هستههای کلیدی بازنگری سند تدبیر توسعه استان اختصاص داشت، به توضیح فرایند تصویب، اجرا و پایش دومین سند تدبیر توسعه استان پرداخت.
وی با بیان اینکه برای تحقق اهداف یک برنامه و موفقیت اجرایی آن طراحی و اجرای یک سیستم پایش و ارزیابی مناسب، ضرورتی اجتنابناپذیر است، تاکید کرد: برخورداری دومین سند تدبیر توسعه استان از یک نظام اجرا، پایش و ارزیابی وجه تمایز این سند با سایر برنامهها است.
محمدزاده تصریح کرد: در سند تدبیر توسعه استان ذیل هر هسته کلیدی، اقدامات اساسی و ذیل این اقدامات پروژههای تعریف شده قرار دارد، در واقع واحد ارزیابی و پایش در سند تدبیر توسعه، پروژه خواهد بود.
وی با اشاره به اهمیت اجرایی کردن سند تدبیر توسعه استان، اذعان داشت: اگر بتوانیم اهداف این سند را به نحو مطلوبی تحقق بخشیم، نظام برنامهریزی کشور را کاملا تحت تاثیر قرار داده و تحول بزرگی در این عرصه ایجاد خواهیم کرد.
در این جلسه رئیس اتاق بازرگانی تبریز ابراز داشت: تدوین سند تدبیر توسعه در استان یک حرکت زیربنایی است و میتواند در این شرایط سخت اقتصادی راهگشای امور باشد.
صمد حسنزاده افزود: با توجه به شراطی که در آن قرار داریم، بهترین فرصت است که بخش خصوصی را وارد میدان کنیم و تا زمانی که بخش خصوصی در عرصه اقتصاد کاملا میدانداری نکند راه به جایی نخواهیم برد.
این فعال اقتصادی متذکر شد: منابع کشور ما در کشورهای دیگر ارزش افزودههای کلان ایجاد میکند ولی ما در داخل کشور به دلیل فقدان برنامهریزی و مدیریت مناسب نمیتوانیم آنطور که باید از این منابع بهره بریم.
در این جلسه طاهر روحی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجانشرقی به ارائه گزارش روند پیشرفت اجرای قانون مستمر بهبود فضای کسب و کار در دستگاههای اجرایی پرداخت.
انتهای پیام/
نصر