خبر/

جانشین پلیس راهور: ۳۶۰ هزار زائر از مرزهای کشور خارج شدند

1404/05/15 - 21:54 - کد خبر: 142799 نسخه چاپی

نصر: جانشین رئیس پلیس راهور اعلام کرد که بیش از ۳۶۰ هزار نفر از زائران اربعین در ۲۴ ساعت گذشته از مرزهای کشور به سمت کربلا حرکت کردند و ۷۵ هزار نفر نیز به کشور بازگشتند.

به گزارش نصر، سردار حسن مومنی عصر چهارشنبه در آیین آغاز به کار موکب بین‌راهی فرهنگی, هنری، رسانه ای شین در سه راهی کارزان (در مسیر ایلام -کرمانشاه) اظهار کرد که برآورد می‌شود در ۷۲ ساعت آینده شاهد افزایش تردد باشیم و زائران پس از استراحت کافی به سفر خود ادامه دهند.
وی افزود: در خصوص تمهیدهای سفر اربعین و ایمنی زائران با توجه به افزایش تردد در ایام پیش رو، اقدام‌های لازم برای ایجاد اماکن بین‌راهی به منظور فراهم کردن شرایط استراحت برای مسافران انجام شده است.

سردار مومنی یادآور شد: در سال‌های گذشته شاهد افزایش مراکز خدمات‌رسانی در مرزها بودیم و امسال نیز تصمیم بر این شد که مواکب بین‌راهی گسترش یابند تا زائران به ویژه زنان و خانواده‌ها بتوانند در مسیر بازگشت استراحت کافی داشته باشند.

جانشین رئیس پلیس راهور کشور همچنین به نگرانی‌های ایمنی ناشی از خستگی رانندگان اشاره و اضافه کرد: سفر اربعین از نظر معنویت بسیار ارزشمند است، اما شرایط جسمی و گرمای شدید می‌تواند باعث خستگی شود و بنابراین، زائران باید با اختیاط بیشتر رانندگی کنند.

وی با بیان اینکه در طول طرح اربعین امسال شاهد کاهش تصادفات بوده‌ایم، بیان کرد که تاکنون تنها هفت نفر از زائران در تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست داده‌اند که باید توجه بیشتری به ایمنی محورهای اصلی سفر شود.

سردار مومنی از همه دست‌اندرکاران و مسئولین خواست تا با همکاری یکدیگر، شرایط ایمنی را برای زائران فراهم کنند تا همه به سلامت به مقاصد خود برسند.
استاندار ایلام نیز در این آیین با قدردانی از تمامی فعالان فرهنگی استان، میزبانی شایسته از زائران اربعین را افتخاری بزرگ برای ایلام دانست و گفت: برپایی این موکب‌ها یکی از الزامات برنامه‌های ما در ایام اربعین است و بهترین ساختار برای انجام فعالیت‌های فرهنگی به شمار می‌آید.

احمد کرمی با تأکید بر اهمیت ارائه خدمات به زائران از مردم و دستگاه‌های اجرایی خواست تا با همکاری و همدلی به میزبانی شایسته از زوار ادامه دهند.
وی همچنین به آمار تردد زائران اشاره کرد و افزود: از ابتدای ماه صفر تا کنون یک میلیون و ۴۰ هزار نفر از مرز مهران عبور کرده‌اند و امروز از بامداد تا این لحظه، حدود ۱۷۵ هزار نفر تردد داشته‌اند.

استاندار ایلام تاکید کرد: این افتخار بزرگی است که استان ایلام میزبان زائران آقا اباعبدالله الحسین باشد و همه ما به عنوان خادمان زائران باید تلاش کنیم تا بهترین خدمات را ارائه دهیم.

وی با اشاره به اهمیت استراحت زائران در موکب‌ها و مدیریت سفر، تأکید کرد: همه ما باید به زائران کمک کنیم تا با استراحت کافی و رعایت نکات ایمنی، سفر خود را به بهترین نحو ادامه دهند.

کرمی همچنین با قدردانی از نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی و تبیین خدمات ارائه شده به زائران بر لزوم همکاری همه نهادها برای برگزاری هرچه بهتر مراسم اربعین تأکید کرد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام نیز در ادامه این آیین گفت: برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری به مدت ۱۰ روز در موکب شین برقرار خواهد بود.

علی هلشی افزود: در این موکب برنامه‌هایی همچون سرود، آهنگ‌های انقلابی، سنج و دمام، نی نوازی، تعزیه، نمایش خیابانی، کارگاه‌های هنری نقاشی و خوشنویسی، لباس ایرانی اسلامی، توزیع کتاب و ادعیه، نمایشگاه عکس عاشورایی و پخش فیلم و سینما سیار برگزار می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام ابراز امیدواری کرد که با ارائه فعالیت‌های فرهنگی به زائران بتوان در ایلام به عنوان پایتخت خادمان حسینی، واقعه کربلا را بیشتر نمایان کرد.
این آیین با حضور هنرمندان و زائران برگزار شد و شعرخوانی، تعزیه، نمایش، سرود، پخش فیلم سینمایی، دمام زنی و نمایشگاه عکس و لباس از برنامه‌های آن بود.
انتهای پیام/
جانشین پلیس راهور: ۳۶۰ هزار زائر از مرزهای کشور خارج شدند خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار