گزارش/

چرا خودروهای وارداتی گران نشدند؟

1404/02/11 - 11:29 - کد خبر: 135466 نسخه چاپی

نصر: «دنیای اقتصاد» در گزارشی به رصد بازار خودروهای وارداتی پرداخت.

به گزارش نصر، با وجود افزایش ۱۰۰ درصدی تعرفه واردات، جهش نرخ ارز گمرکی و کاهش تخصیص ارز، بازار خودروهای وارداتی در آغاز ۱۴۰۴ برخلاف پیش‌بینی‌ها نه‌تنها دچار التهاب قیمتی نشد، بلکه در بسیاری موارد کاهش قیمت را تجربه کرد.
خودرو ثبات قیمتی و تنها چهار مدل افزایش قیمت داشته‌اند؛ با میانگین افت ۱۱۰ میلیون تومانی یا حدود ۲.۲ درصد.
این در حالی است که بر اساس سیاست‌های جدید، تعرفه واردات خودرو نسبت به سال ۱۴۰۳ دو برابر شده و نرخ ارز مبنای محاسبه حقوق گمرکی نیز از ارز نیما به نرخ بازار آزاد (حدود ۷۰ هزار تومان) تغییر یافته است. دو متغیر کلیدی که باید منجر به افزایش شدید قیمت نهایی خودروها می‌شدند. 
همچنین کاهش بودجه ارزی تخصیص‌یافته برای واردات خودرو در سال جاری، نوید کاهش تنوع و عرضه را می‌داد.
با این حال چند عامل کلیدی مانع از جهش قیمتی شدند: نخست، بخش زیادی از تورم انتظاری در زمستان ۱۴۰۳ پیش‌خور شده بود. دوم، کاهش نرخ ارز آزاد در هفته‌های نخست سال، انتظارات تورمی را تعدیل کرد. 
سوم، اشباع بازار و کاهش قدرت خرید، فضای افزایش قیمت را از بین برد. چهارم، بی‌ثباتی سیاستی و تعلیق برخی مجوزها موجب رکود نسبی بازار شد.
در نهایت، اگرچه ثبات یا کاهش قیمت می‌تواند محرکی برای خروج بازار از رکود باشد، اما تداوم زیان واردکنندگان ممکن است انگیزه واردات را کاهش داده و در آینده نه‌چندان دور، بازار خودروهای خارجی را با کمبود و تورم دوباره مواجه کند.
انتهای پیام/
چرا خودروهای وارداتی گران نشدند؟ روزنامه دنیای اقتصاد

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار