خبر/

لزوم توسعه متوازن فناوری؛ تأکید بر تقویت زیست‌بوم نوآوری در مراغه

1404/01/23 - 14:58 - کد خبر: 134106 نسخه چاپی

نصر: در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ «سرمایه‌گذاری برای تولید»، آزیتا بلالی اسکویی، سرپرست پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، به همراه هیات رئیسه و کارشناسان، با هدف بررسی ظرفیت‌ها و ارتقاء تعاملات، از مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان مراغه بازدید کرد.

به گزارش نصر، در این سفر یک‌روزه، بلالی اسکویی به همراه هیأت رئیسه ضمن بازدید از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد، از مرکز تحقیقات پیشرفته خوراک تخمیری دام و مرکز تولید لبنیات (مرکز رشد شماره ۲) نیز بازدید کردند.
سرپرست پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی ضمن حضور در بخش‌های مختلف این مرکز، از نزدیک با دستاوردهای فناورانه شرکت‌ها آشنا شد و در گفت‌وگویی صمیمانه، دغدغه‌ها و نیازهای آن‌ها را مورد بررسی قرار داد.
وی با تأکید بر نقش این واحدها در توسعه منطقه‌ای و تقویت زیست‌بوم نوآوری استان گفت: «پارک علم و فناوری با تمام ظرفیت در کنار فناوران مستقر در مراکز رشد شهرستان‌ها خواهد بود.»
بلالی اسکویی در بخشی از سخنان خود با اشاره به مأموریت‌های پارک در سال جاری افزود: «شعار سال ما را ملزم می‌کند که سرمایه‌گذاری هوشمند در ایده‌های فناورانه را در اولویت قرار دهیم. حمایت از واحدهای نوآور مستقر در شهرستان‌ها، رفع موانع آن‌ها، فراهم‌سازی زیرساخت‌ها و معرفی ظرفیت‌های آن‌ها در سطح ملی، از جمله مسیرهایی است که به رشد تولید دانش‌بنیان منجر خواهد شد.»


 
وی همچنین بر ضرورت شکل‌گیری تعامل دو سویه میان شرکت‌های فناور و مجموعه پارک تأکید کرد و گفت: «هیچ حمایتی بدون اراده، پیگیری و همفکری شرکت‌ها به نتیجه نمی‌رسد. ما در پارک علم و فناوری آماده شنیدن پیشنهادها، رفع مشکلات، تسهیل ارتباطات و حمایت از مسیر توسعه هستیم؛ اما شرکت‌ها نیز باید در این مسیر فعالانه نقش‌آفرینی کنند.»
این گزارش می‌افزاید؛ از جمله برنامه‌های این سفر می‌توان به بازدید از مرکز رشد شماره ۲ مراغه شامل مرکز تحقیقات پیشرفته خوراک تخمیری دام و تولید لبنیات، بررسی ساختمان استیجاری مرکز رشد، دیدار با فرماندار مراغه و برگزاری نشست جمع‌بندی با هدف بررسی چالش‌ها، آینده‌نگری و تعیین مسیر توسعه‌ای برای مرکز رشد شهرستان اشاره کرد.
انتهای پیام/
لزوم توسعه متوازن فناوری؛ تأکید بر تقویت زیست‌بوم نوآوری در مراغه گلناز پورنامی

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار