در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی عنوان شد:

حساسیت شورای شهر بر واگذاری اماکن شهرداری

1404/05/05 - 08:02 - کد خبر: 141976 نسخه چاپی

نصر: رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی گفت:شورای شهر بر واگذاری اماکن شهرداری به نهادهایی که بتوانند بیشترین سود و بهره‌وری را برای مردم داشته باشند، حساسیت ویژه‌ای دارد.

به گزارش نصر، جلسه‌ی ۱۴۶ کمیسیون فرهنگی و اجتماعی، لایحه واگذاری حق انتفاع خانه مادر و کودک واقع در شهرک نور به اداره کل بهزیستی، این مرکز به پایگاهی برای آموزش و حمایت از کودکان کار، کودکان طلاق و گروه‌های آسیب‌دیده مورد بررسی قرار داد، همچنین رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر بر لزوم توجه ویژه شهرداری به وضعیت نامطلوب اماکن فرهنگی منطقه ۶ تاکید کرد و خواستار بهره‌برداری بهتر از کانون‌های فرهنگی و ساماندهی نیروهای فرهنگی این منطقه شد.
روح‌الله رشیدی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، با اشاره به لایحه‌ای واگذاری حق انتفاع خانه مادر و کودک واقع در شهرک نور به اداره کل بهزیستی استان، گفت: این ساختمان با همکاری بهزیستی به مرکزی برای آموزش کودکان کار، کودکان طلاق و دیگر گروه‌های آسیب‌پذیر تبدیل خواهد شد.
وی افزود: طرح «شوق زندگی» که در کل کشور توسط بهزیستی اجرا می‌شود، ماموریت ملی بهزیستی است و قوه قضاییه استان نیز این درخواست را داشته که این ساختمان در اختیار بهزیستی قرار گیرد.
رشیدی تأکید کرد: شورای شهر بر واگذاری اماکن شهرداری به نهادهایی که بتوانند بیشترین سود و بهره‌وری را برای مردم داشته باشند، حساسیت ویژه‌ای دارد.
وی افزود: شهرداری در راستای وظایف اجتماعی خود برنامه‌هایی مانند ایجاد خانه‌های مادر و کودک را در دستور کار دارد و این ساختمان می‌تواند در راستای همین اهداف به کار گرفته شود. 
وی همچنین خاطرنشان کرد: منطقه ۳ نیز از جمله مناطقی است که در حوزه آسیب‌های اجتماعی نیازمند توجه ویژه است.
احد صادقی، نائب رئیس کمیسیون، در ادامه جلسه گفت: شورای شهر با توجه به دغدغه‌های اعضا توجه ویژه‌ای به موضوعات فرهنگی و اجتماعی دارد که تغییرات بودجه‌های فرهنگی و افزایش بودجه‌های اجتماعی مؤید این رویکرد است.
 وی تاکید کرد: شورای شهر خود را موظف به ورود و حمایت در مسائل اجتماعی شهری می‌داند و آمادگی دارد حتی در صورت نیاز به صورت مستقیم در پروژه‌ها حضور پیدا کند.
 صادقی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره اهمیت مسائل فرهنگی و اجتماعی گفت: شهرداری نباید صرفاً به عنوان مالک املاک دیده شود بلکه باید به یک مجموعه اجتماعی تبدیل شود.
حکیمه غفوری، عضو کمیسیون، نگرانی خود را نسبت به رویکرد جدید خانه‌های مادر و کودک ابراز کرد و گفت: اقدامات کنونی بیشتر جنبه درمانی دارد تا پیشگیری، در حالی که ماهیت اصلی خانه‌های مادر و کودک پیشگیری است. 
وی افزود: نباید قشرهای آسیب‌پذیر که امکان پیشگیری دارند، رها شوند و به سمت درمان‌هایی برویم که نتیجه آن مشخص نیست. 
غفوری همچنین گفت: نمی‌توان با این ساختمان‌های «شوق زندگی» مشکلات عمیق اجتماعی تبریز را اصلاح کرد و این برنامه بیشتر جنبه گزارش‌گیری دارد تا تأثیرگذاری واقعی.
روح‌الله رشیدی نیز در ادامه تاکید کرد: نمی‌توان امکانات را تنها در برخی مناطق متمرکز کرد و مناطقی چون منطقه ۶ و ۱۰ محروم باشند.
وی خواستار ارائه پیوست لایحه، اصلاح عنوان لایحه و اشاره به منطق مکان‌یابی در این موضوع شد تا تضمین اجرایی آن فراهم شود.
در بخش دیگری از جلسه، وضعیت فضاهای فرهنگی و کتابخانه‌های تحت نظارت شهرداری منطقه ۶ تبریز بررسی شد.
رشیدی با بیان اینکه وضعیت اماکن فرهنگی این منطقه مطلوب نیست، خواستار توجه ویژه شهرداری به این فضاها در پروژه‌های عمرانی شد.
وی تأکید کرد: کانون‌های فرهنگی ساخته شده با بیت‌المال باید به درستی بهره‌برداری شوند.
وی همچنین پیشنهاد کرد: نیروهای فرهنگسراها چه رسمی و چه تامین نیرو گفته شد تا زمان مشخصی برای شروع و پایان کار داشته باشند تا مدیریت بهتری صورت گیرد.
انتهای پیام/
حساسیت شورای شهر بر واگذاری اماکن شهرداری نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار