برگزاری پنجمین نشست هم‌اندیشی انجمن مفاخر معماری ایران در اهر/

بررسی بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری/ تداوم جریان مطالعاتی در حوزه میراث‌فرهنگی حائز اهمیت ویژه‌ای است

1403/11/03 - 10:53 - کد خبر: 129662 نسخه چاپی

نصر: پنجمین نشست هم‌اندیشی انجمن مفاخر معماری ایران در سال ۱۴۰۳ با موضوع اهر و محوریت «بررسی بقعه شیخ شهاب‌الدین محمود اهری و ریخت‌شناسی و روابط فضایی حاکم در بافت تاریخی»، در محل خانه تاریخی دکتر قاسم‌خان اهری برگزار شد.

به گزارش نصر، پنجمین نشست هم‌اندیشی انجمن مفاخر معماری ایران در سال ۱۴۰۳ با موضوع اهر و محوریت «بررسی بقعه شیخ شهاب‌الدین محمود اهری و ریخت‌شناسی و روابط فضایی حاکم در بافت تاریخی»، روز سه‌شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ در محل خانه تاریخی دکتر قاسم‌خان اهری برگزار شد.
سید رامین اسبقی، رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تبریز، با اشاره به اهمیت برگزاری این نشست گفت: برگزاری چنین نشست‌هایی نقش مهمی در شناخت دقیق‌تر ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی شهرستان‌های استان دارد و باعث تداوم جریان مطالعاتی در حوزه میراث‌فرهنگی می‌شود.
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تبریز ادامه داد: در چهار نشست گذشته، موضوعات مهمی از جمله معماری بومی، روش‌های حفاظت از آثار تاریخی، چالش‌های توسعه شهری در بافت‌های کهن و همچنین راهکارهای تعامل بین نهادهای اجرایی و پژوهشی مورد بررسی قرار گرفته است. این نشست نیز به‌طور ویژه به ظرفیت‌های تاریخی اهر و بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری پرداخته و می‌تواند بستری مناسب برای اقدامات حفاظتی و پژوهشی آینده باشد.
او ضمن تأکید بر نقش اهر در تاریخ شمال غرب کشور افزود: این شهرستان با برخورداری از پیشینه‌ای غنی، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق برای حفظ هویت تاریخی و فرهنگی خود است. نشست‌های هم‌اندیشی فرصت مغتنمی برای گردهمایی متخصصان و ارائه راهکارهای علمی و اجرایی در این راستا محسوب می‌شود.
در این نشست، حسن باقرپور رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اهر و همچنین اساتید و کارشناسانی از جمله مهدی کاظم‌پور، بابک جلیلی‌نیا، علیرضا قهاری، ناصر رضایی، خسرو رفیعی به ارائه دیدگاه‌های خود در زمینه‌های مرتبط پرداختند و بر اهمیت پژوهش‌های تخصصی در حوزه میراث فرهنگی و معماری منطقه تأکید کردند.
انتهای پیام/
بررسی بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری/  تداوم جریان مطالعاتی در حوزه میراث‌فرهنگی حائز اهمیت ویژه‌ای است منابع محلی

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار