گزارش نصر از تبدیل واحدهای ویلایی به برج های 10 طبقه

تخلف آشکار در رشدیه تبریز | سکوت دستگاه های نظارتی!

1403/02/03 - 09:03 - کد خبر: 111765 نسخه چاپی

نصر: شهرک رشدیه تبریز در شمال شرقی این کلانشهر به خاطر معماری مدرن و زیبایش شهره عام و خاص است.

به گزارش نصر، از حدود سه دهه پیش عملیات ساخت و ساز در این شهرک رونق گرفت و به لحاظ ساختار جغرافیایی و قرار گرفتن در دامنه های ارتفاعات عینالی همچنین انتخاب معماری خاص ساختمان ها و برج ها از جمله شهرک های گران قیمت شهر لقب گرفت.
بر اساس مصوبه شورای عالی شهرسازی این شهرک قرار بود در دو بخش برج سازی و ویلایی احداث شود که این موضوع تا چند سال پیش رعایت می شد ولی گویا شهرداری بی توجه به مصوبه کمیسیون ماده پنج اقدام به تغییر واحدهای ویلایی به برج های مسکونی کرده است.
اگر چه این موضوع بر اساس مصوبه کمیسیون ماده پنج تخلف محرز محسوب می شود ولی با توجه به احداث های گسترده صورت گرفته معلوم نیست چرا دستگاه های نظارتی در این خصوص سکوت کرده اند.
بخش ویلایی این شهرک بیش از 200 قطعه ویلایی بود که هم اکنون با تجمیع اکثر این واحدها بدون توجه به زیرساخت های شهری از جمله معابر و فضای سبز و غیره همگی به برج های 10 طبقه تبدیل شده است.
خبرنگار نصر با حضور در محل شهرک با برخی از ساکنان این منطقه گفتگویی انجام داد و جزئیات را جویا شد.
"حسن خوش نهاد" یکی از ساکنان این منطقه در گفتگو با خبرنگار نصر گفت: پروانه های ساختمانی که توسط شهرداری تبریز در این منطقه صادر شده است که مغایر با مصوبه کمیسیون ماده 5 است؛ با وجود اینکه ساخت و سازها هم اکنون به صورت فعال در این منطقه صورت می گیرد مراتب را به مسئولین ذی ربط در شهرداری و استانداری اطلاع رسانی کرده ایم.
خوش نهاد افزود: طبق نظر استانداری این منطقه در کمیسیون ماده 5 تصویب شده و همه ساختمان ها بر آن اساس باید به صورت ویلایی 2 طبقه ساخته می شد، با توجه به این که این محدوده کاملا در سطح گسل زلزله نیز وجود دارد و علی رغم آن شهرداری تبریز ابتدا بصورت پیش پروانه و سپس بصورت پروانه ساختمانی برای این قطعات بصورت خلاف قانون، صادر کرده است.
وی توضیح داد: به معاون عمرانی استاندار مراتب را اطلاع داده و ایشان نیز از مدیر کل راه و شهرسازی استان خواسته است تا نتیجه را اعلام کند، همچنین؛ معاون پیشگیری دادگستری کل آذربایجان شرقی طی صحبت هایی که با شهرداری داشته است از شهرداری خواسته تا جلوی ساخت و ساز گرفته شود و در غیر این صورت بصورت مدعی العموم ورود خواهد داشت. این در حالی است که به صورت شبانه روزی 24 ساعته عملیات بتن ریزی در این منطقه صورت می گیرد.

خبرنگار نصر در خصوص این تخلف محرز از معاون شهرسازی شهرداری تبریز ، دادگستری استان و اداره کل راه و شهرسازی استان پیگیری خواهد کرد.
انتهای پیام/
تخلف آشکار در رشدیه تبریز | سکوت دستگاه های نظارتی! محمدرضا اخگرگداز

ثبت نظر

نمایش 9 نظر

پاسخ   محمد   9 ماه پیش  

.تنها رشدیه نیست که آهای مردم باغ میشه نیز به این صورت در اومده !حتما باید یه بار خدایی ناکرده زیر آوارهای چند صد تنی مدفون بشیم تا .........در بهترین نقاط امن شهر زمین متری مفت ولی در بدترین پرخطرترین نقاط وجبی .......اینا تقصیر شهرداری نیست اتفاقا اینا در حقیقت مدعیان یسری پولدارای کم عقل هست که به بهای به جیب زدن یه سری مثل خودشون رو به کام مرگ میکشونن 😭

پاسخ   علی   9 ماه پیش  

در سال ۵۵ یک تیم کارشناسی از مهندسین ژاپنی و ایرانی رشدیه را بررسی کرده و صراحتا اعلام کردن ساختمان بیش از یک طبقه در این منطقه کاملا ممنوع است . چون دقیقا روی گسل تبریز قرار دارد . برآن اساس بانک صادرات اولین واحد ها را بصورت ویلایی ۱/۵ طبقه ساخت . با کوچکترین تکان گسل تبریز رشدیه تبدیل به قبرستان دهها هزار نفری خواهد شد. مردم باید آگاه شده و از خرید واحدهای رشدیه خودداری کنند.

پاسخ   علی زاده   9 ماه پیش  

باعث تاسف و بی خیالی خیلی از مدیران شهری تبریز بوده وهست درست روی بزرگترین گسل تبریز را برای احداث برج ها و ساختمان‌های بزرگ کرده اند که فردا خدایا این منطقه و کل سرزمین های این سرزمین پهناور را از بلایای طبیعی تو حافظ باش.

پاسخ   ملکی   9 ماه پیش  

با تشکر از مسئول و گزارشگر رسانه پیگیر و پایکار نصر نیوز، لطفا با حصول نتیجه پی گیری فرمائید. متشکرم

پاسخ   ناشناس   9 ماه پیش  

متاسفانه مردم در مورد رشدیه فقط همین لحظه رو می بینن. هیچ کس به این فکر نمی کنه که با یک زلزله ی متوسط در تبریز، گسل شمالی تبریز از هم گسیخته خواهد شد و اثری از ساختمان های رشدیه باقی نخوااهد ماند.

پاسخ   شهروند تبریزی   9 ماه پیش  

متاسفانه در شهرداری ها فقط رابطه و پول حکمرانی می کند و به آینده ی شهر و مردمی که در آن زندگی می کنند کاملا بی تفاوت هستند و به راحتی آب خوردن قوانین رو زیر پا می گذارند.

پاسخ   افشار سلیمانی   9 ماه پیش  

سلام وقتی برای تغییر کاربری به شهرداری مراجعه می کتیم می گویند اول برو تغییرات لازم را انحام بده بعد بیا برای ماده صد حل نماییم .این نتیجه بی سروسامانی در شهرداری می باشد .استخدام های فله ای بدون درس و مدرک واقعی نتیجه اش همین می شود.که کمک بزرگی برای نابودی شهر انجامیده است

پاسخ   رضا   9 ماه پیش  

در چنین مواردی با اهدای چند قطعه مشکل حل می شود!!؟؟؟؟

پاسخ   علی   9 ماه پیش  

ایول
پژوهشیار