رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛

تصمیم جدی برای حل معضل کمبود پرستار اتخاذ نمی‌شود

1398/10/10 - 13:59 - کد خبر: 10857 نسخه چاپی

نصر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: مشکلات زیادی در جامعه وجود دارد اما نباید در برخورد با یکدیگر فحش و ناسزا بگوییم.

به گزارش نصر به نقل از ایسنا، محمدحسین صومی در مراسم روز پرستار، گفت: نقش واقعی پرستار در تامین سلامت را می‌توان در جامعه، خانواده و در بیمارستان‌ها مشاهده کرد.
وی با اشاره به مشکلات رشته‌های سلامت  در جامعه، خاطرنشان کرد: با وجود تمامی مشکلات، رشته‌های مرتبط با سلامت بهترین هستند.
صومی با اشاره به این‌که جامعه پرستاری استان شامل انسان‌های فهیم و عاقل است، اظهار کرد: تاکنون کمترین تنش را با این بخش داشته‌ایم. 
وی خاطرنشان کرد: برای این‌که خدمت به مردم دچار خدشه نشود، باید در مواجهه با مردم احترام قائل بوده و اختلافات خود را آشکار نکنیم. 
وی با تاکید بر این‌که گاهی منفعت سکوت بیشتر از سخن گفتن است، اظهار کرد: امکان دارد پرستار در مواجهه با بیمار یا همراهان بیمار خسته بوده و رفتار تندی داشته باشد اما باید این حال را مدیریت کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این‌که عموم مردم جامعه با تامین کنندگان سلامت مردم همراه هستند، گفت: سپاسگزاریم که به پزشکان و پرستاران اجازه‌ و اطمینان خدمت به انسان‌ها را داده‌اند. 
وی خاطرنشان کرد: سعی کنیم پشت سر یکدیگر حرف نزنیم زیرا برای رونق سلامت جامعه باید از گسترش خبرهای ساختگی ممانعت کرد. 
وی در خاتمه گفت: خانواده‌های پرستاران باید پرستاران مراعات کنند تا باعث افزایش درد و رنج بیماران نشوند. 
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم، با اشاره به ارتقای جایگاه پرستاری در کشور، اظهار کرد: با موافقت وزیر بهداشت، صلاحیت حرفه‌ای نظام پرستاری همانند نظام مهندسی و نظام پزشکی اهدا شد.
عبدالله صفری با بیان این‌که شعار سال میلادی  2020 تحت عنوان سال ”پرستار” نام گرفته است، گفت: با توجه به کمبود نیروی پرستار در استان، در سال‌جاری دو دوره استخدام در حوزه پرستاری برگزار شد و در این راستا، حدود 300 نفر به عنوان نیروی شرکتی استخدام شدند.
وی با بیان این‌که ماه گذشته نیز آزمون استخدام پیمانی برای جذب نزدیک به 300 نفر برگزار شد، افزود: 900 نفر نیز به عنوان نیروی طرحی و نزدیک به 500 نفر نیروی کار دانشجویی جذب حوزه پرستاری شده‌اند تا به ازای هر تخت یک پرستار داشته باشیم.
صفری با بیان این‌که حدود 200 دانشکده پرستاری در کشور وجود دارد، اظهار کرد: 60 هزار دانشجوی پرستاری در کشور زیرنظر دو هزار هیئت علمی تربیت می‌شوند. 
وی از وجود 140 هزار پرستار در کشور خبر داد و گفت: سهم آذربایجان شرقی از این تعداد حدود 9 هزار پرستار است.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری استان نیز در این مراسم با اشاره به این‌که کمبود نیرو باعث شده تا پرستاران تحت فشار شیفت‌های سنگینی قرار بگیرند، گفت: هر ساله مشکل کمبود نیروی پرستار مطرح می‌شود اما تصمیم جدی برای حل این معضل اتخاذ نمی‌شود.
محمد ارشدی با بیان این‌که تیم پرستاری استان در شرایط مناسبی قرار دارد، اظهار کرد: برخی مشکلات پرستاران با تفاهم حل می‌شود اما مشکلاتی نیز وجود دارد که باعث کدورت و آزردگی خاطر پرستاران شده است.
وی متذکر شد: تکریم و گرامیداشت پرستاران یکی از مهمترین دغدغه‌های این قشر است، زیرا برخی دولتمردان وعده‌هایی به پرستاران می‌دهند که امکان عملیاتی شدن آن وجود ندارد.
وی افزود: هرساله تعدادی نیرو جذب می‌کنیم اما توسعه و گسترش امکانات و دیگر موارد باعث افت تعداد پرستاران می‌شود.
ارشدی با بیان این‌که پرداخت‌های پرسنلی روز به روز در حال کاهش است، اظهار کرد: پرستاران فقط به دنبال حق و حقوق خود بر اساس قانون مشاغل سخت و زیان آور هستند تا با جان و دل به بیماران خدمت کنند.
انتهای پیام/
 تصمیم جدی برای حل معضل کمبود پرستار اتخاذ نمی‌شود خبرگزاری ایسنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار