فرمانده سپاه عاشورا:
عملکرد برخی مدیران و نمایندگان نباید ملاک شرکت مردم در انتخابات باشد
1402/10/20 - 16:13 - کد خبر: 106567
نسخه چاپی
نصر: فرمانده سپاه عاشورا با تاکید بر اهتمام جدی مردم برای حضور گسترده در انتخابات آینده، گفت: عملکرد برخی از مدیران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نباید ملاک اصلی برای شرکت مردم در انتخابات باشد.
به گزاش نصر، سردار اصغر عباسقلی زاده روز چهارشنبه در مجمع عالی بسیج آذربایجان شرقی، افزود: متاسفانه اکنون در برخی محافل چنین مطرح می شود که چون عملکرد تعدادی از نمایندگان دارای ایراد و اشکال است، بنابراین نباید در انتخابات آینده مشارکت داشت که این فرضیه ها برخلاف منافع نظام و کشور است.
وی با تاکید بر اینکه چنین فرضیه ها و ملاک هایی باید از سپهر سیاسی و اجتماعی کشور و اذهان عمومی حذف شود، یادآور شد: باید توجه داشت که هدف از حضور در انتخابات در مرحله نخست، سربلندی و صلابت کشور و نظام جمهوری اسلامی و در مراحل بعدی رای به یک فرد یا جناح و حزب سیاسی است.
عباسقلی زاده انتخابات را عامل اصلی اقتدار نظام سیاسی کشور در عرصه های بین الملل دانست و با بیان اینکه همه باید تلاش کنند تا بسترهای کافی برای مشارکت حداکثری فراهم شود، ادامه داد: در این زمینه ایجاد و راه اندازی پویش های مختلف جلب اعتماد عمومی برای حضور در پای صندوق های رای در فضای حقیقی و مجازی بسیار ضروری است.
وی نقش بسیجیان در ایجاد فضای پرشور انتخاباتی را مهم ارزیابی و اضافه کرد: باید از توان و ظرفیت های بسیار بدیع و ممتاز بسیج که همان نیروی مردمی است، برای این موضوع مهم بهره برد تا دشمنان بار دیگر به بزرگی و تاثیرگذاری بسیج پی ببرند.
عباسقلی زاده تلاش برای مشارکت ۴۰ تا ۵۰ میلیون نفری در انتخابات اسفند ماهه امسال را خواستار شد و افزود: بدون تردید چنین مشارکتی نه تنها منجر به یاس و ناامیدی دشمنان می شود، بلکه میزان انسجام ملی و قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران در داخل و عرصه های جهانی و منطقه ای را به طور فزاینده ای ارتقا می دهد.
وی افزایش سطح تعاملات بین المللی، ارتقا و گستردگی مبادلات اقتصادی افزیش رایزنی ها و ارتباطات سیاسی در عرصه جهانی را از آثار بسیار مهم میزان مشارکت بالای مردم در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری بیان کرد.
عباسقلی زاده ایجاد برخی شائبه ها و ابهامات درباره میزان مشارکت پایین مردم در انتخابات آینده را بیهوده خواند و یادآور شد: بدون تردید چنین مسایلی از سوی دشمنان اسلام و انقلاب طراحی می شود و باید همه آنهایی که با نظام اسلامی عناد دارند به این نقطه مهم توجه کنند که ملت ایران روز ۱۱ اسفند حماسه ای دیگر خلق می کنند.
وی برگزاری انتخابات آزاد را یکی از دستاوردهای بسیار اصیل و مهم انقلاب اسلامی برشمرد و با اشاره به اینکه مردم آذربایجان همواره در طول سال های پس از انقلاب حضوری پررنگ و نقش آفرین در تمام عرصه ها از جمله انتخابات داشته اند، گفت: تعابیر بسیار مهم رهبری از آذربایجان همچون "خطه یادهای نیک فرماندهان عاشورا" و " آذربایجان سر ایران است" و " آذربایجان پرچم اتحاد ایران است"، نشان دهنده اهمیت این منطقه است.
عباسقلی زاده تعابیر و تفاسیر فوق را برای مردم آذربایجان خطیر و مسئولیت آور دانست و ادامه داد: هرگاه بر اساس توصیه ها و فرامین امامین انقلاب حرکت کرده ایم به موفقیت های خیره کننده در عرصه های مختلف دست یافته ایم و هر زمان در این زمینه درک و عمل نداشته ایم دچار خسران شده ایم.
مسئول سازمان علمی، فناوری و پژوهشی بسیج نیز در این مجمع حرکت در مسیر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را رویکرد اصلی و محوری این سازمان بیان کرد و گفت: بسیج علمی، فناوری و پژوهشی در تلاش است با جهاد علمی زمینه های لازم و کافی برای پیشبرد اهداف عالی بیانیه گام دوم را محقق کند.
روح الله رضوی نژاد اظهار کرد: بیانیه گام دوم عرصه های جهادی را برای بسیج فراهم تر ساخته است که باید از ظرفیت های موجود به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم تا اهداف این بیانیه به تدریج محقق شود.
وی پیگیری جدی و مستمر جهاد علمی در کنار جهاد تبیین و خدمت رسانی را از اولویت های اصلی بسیج علمی، فناوری و پژوهشی دانست و افزود: پیشرفت های خیره کننده نظام اسلامی در ۴۴ سال گذشته با وجود انواع تحریم ها و سخت ترین فشارهای سیاسی، اقتصادی، علمی و فناوری حاصل شده است و این موضوع نشان دهنده ظرفیت های بسیار بالای علمی و فنی کشور در زمینه های گوناگون است.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری یازدهم اسفند امسال همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.
مردم آذربایجان شرقی از ۱۳ حوزه انتخابیه ۱۹ نماینده در مجلس شورای اسلامی دارند.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا