گزارش تصویری/

تصاویر | فرآوری سنتی زردآلو در ارزیل ورزقان

تصاویر |  فرآوری سنتی زردآلو در ارزیل ورزقان

نصر: اریک (زردآلو) یکی از محصولات باغی مهم روستای ارزیل است. نبود صنایع فرآوری مدرن در منطقه باعث شده اهالی منطقه خودشان دست بکار شده و بصورت سنتی دست به فرآوری این محصول خوشمزه تابستانی بزنند. قاخ، قیصی، لاواشا و چرده‌ک بخشی از محصولات فرآوری شده از زردآلو در این منطقه است. بار مسئولیت سنگین فعالیت‌های مربوط به فرآوری زردآلو در روستای ارزیل را اغلب زنان زحمتکش و تلاشگر روستا بر دوش می‌کشند. عکس ها از فریباسادات علوی

1401/04/18 - 10:30 - 67976
دانلود


ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار