استاندار زنجان؛

کیفیت تولیدات آرد باید ملاک درجه بندی باشد

1398/10/01 - 10:15 - کد خبر: 9975 نسخه چاپی

نصر: استاندار زنجان بر ضرورت توجه به کیفیت آرد تولیدی در استان اشاره کرد و گفت: باید درجه‌بندی‌ها و ارزیابی‌ها بر اساس کیفیت آرد تولید کارخانه ها انجام شود.

به گزارش نصر به نقل از فارس، فتح‌الله حقیقی دیروز در پنجمین جلسه کارگروه ساماندهی آرد و نان استان زنجان، ایجاد رقابت برای تولید محصولات با کیفیت در استان را خواستار شد و تاکید کرد: عدالت واقعی با ایجاد رقابت واقعی میان تولیدکنندگان آرد برقرار می‌شود تا در این صورت، کارخانه‌هایی که کیفیت تولید بیشتری دارند از سهمیه بیشتری برخوردار شوند.
وی افزود: میزان جلب رضایت مشتریان، رعایت شاخص‌های استاندارد در تولید آرد و ارتقای کیفیت در ارزیابی‌ها و تعیین درجه کارخانه‌ها مورد توجه قرار گیرد.
مقام عالی استان ادامه داد: با افزایش میزان مکانیزه بودن دستگاه‌ها و ارتقای سطح سیستم‌های مورد استفاده، می‌توان مشکلات بخش تولید آرد را رفع و واحدها را به ریل تولید رقابتی بازگرداند.
استاندار زنجان ادامه داد: پیش از تامین نیاز استان، هیچ گندمی از استان خارج نخواهد شد.
وی در زمینه برخورد با تخلفات واحدهای تولیدی آرد نیز اظهار کرد: در این زمینه تنها با مدیران متخلف برخورد خواهد شد، به گونه‌ای که لطمه‌ای به اشتغال کارگران وارد نشود.
انتهای پیام/
کیفیت تولیدات آرد باید ملاک درجه بندی باشد خبرگزاری فارس


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار