مدیر شیلات و امور آبزیان استان خبر داد:
برگزاری مسابقه طبخ آبزیان در سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی
نصر: مدیر شیلات و امور آبزیان آذربایجان شرقی از برگزاری مسابقه طبخ آبزیان به مناسبت گرامیداشت هفته دولت خبر داد.
به گزارش نصر، جواد گوزلی در گفتگو با خبرنگاران افزود: این مسابقه با حضور مدیران و همکاران سازمان جهادکشاورزی استان و با مشارکت جمعی از بانوان شاغل در سازمان با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان برگزار شد.
وی ادامه داد: در این مسابقه تعداد 14 غذای تهیه شده از آبزیان که به مرحله نهایی راه یافته بودند به داوری عمومی گذاشته شد که تعداد 6 غذای تهیه شده آراء بیشتری کسب کردند و در نهایت با داوری طعم و مزه توسط خاتمی مدیر داخلی رستوران ماهی خوب تبریز به همراه 3 تن از سرآشپزهای رستوران ماهی خوب ، تعداد 3 غذای برتر تهیه شده از ماهی و یک غذای برتر تهیه شده از آبزیان (ریز جلبک اسپیرولینا) انتخاب شدند .
گوزلی با اشاره به مزایای مصرف آبزیان و ضرورت ارتقاء سرانه مصرف آبزیان در استان افزود : ایجاد تنوع در شیوه های طبخ غذاهای آبزیان ، استفاده از گوشت آبزیان در طبخ غذاهای سنتی و تغییر عادات غذایی به ویژه در کودکان و نوجوانان سلامت نسل جدید را به همراه خواهد داشت .
وی در پایان مراسم با اهدای لوح سپاس و جوائز از برگزیدگان این مسابقه قدردانی کرد.
شایان ذکر است طبق برنامه ریزی قبلی سوپ ماهی جهت آشنایی با طعم و مزه و ترویج تهیه سوپ از استخوان و گوشت ماهی بین شرکت کنندگان توزیع شد.
انتهای پیام/
نصر