علی آبادی اعلام کرد
افتتاح ۲۱ پروژه صنعتی در ۱۱ استان/ برنامههای وزارت صنعت برای صنایع کوچک
نصر: وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افتتاح ۲۱ پروژه در ۱۱ استان به مناسبت روز صنایع کوچک، ایجاد خوشههای صنعتی، احیای واحدهای راکد، تکمیل طرحهای نیمه تمام در شهرکهای صنعتی و توسعه شهرکهای جدید را از جمله برنامههای این وزارتخانه برای صنایع کوچک عنوان کرد.
به گزارش نصر، امروز به مناسبت روز حمایت از صنایع کوچک (۲۱ مرداد) فعالیت ۹ پروژه زیربنایی با هزینه بیش از ۱۸۸ میلیارد تومان، بهره برداری از هفت طرح صنعتی با سرمایه گذاری بیش از ۱۸۳۵ میلیارد تومان و احیای چهار واحد راکد با سرمایه گذاری بیش از ۹۲۴ میلیارد تومان و اشتغال کلی ۷۲۳ نفر آغاز شد.
عباس علی آبادی، وزیر صمت، در این مراسم اظهار کرد: کشور ما به دلیل موقعیتی که دارد در برخی جهات مزیتهای خوبی دارد، اما مثلا مزیتهای کشاورزی نداریم.
وی افزود: بنابراین در مناطقی که جمعیت متمرکز داریم، اما منابع آبی کافی نداریم، باید از ظرفیتهای توسعه صنعتی استفاده کنیم.
علی آبادی با بیان اینکه سیاست جدید وزارت صمت، حمایت از صنایع کوچک است، تصریح کرد: صنایع کوچک مزیتهایی از جمله اشتغال آفرینی، چابکی و امکان تطبیق آسانتر با شرایط، نیاز به سرمایههای کمتر، امکان دانش محور بودن، ارزش افزوده بالا دارند.
وی افزود: همچنین برای پشتیبانی از صنایع کوچک میتوانیم ایجاد خوشههای صنعتی را در دستور کار قرار دهیم که هزینههای مشترک صنایع کم شود و از یکدیگر پشتیبانی کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افتتاح ۲۱ پروژه به مناسبت روز صنایع کوچک، گفت: تلاش میکنیم در مناطقی که تجمع جمعیتی داریم، شهرکهای صنعتی توسعه یابد. اما اول باید شهرکهای موجود احیا یا طرحهای ناتمام تکمیل شود و برنامه دوم ایجاد شهرکهای جدید خواهد بود.
علی آبادی با بیان اینکه نزدیک به ۹۰۰۰ طرح صنعتی و واحد راکد در کشور وجود دارد که باید تکمیل شوند، گفت: امروز بخشی از طرحها به بهره برداری رسید. واحدهای راکد عموما بخاطر سیاستگذاری نادرست در سطح کلان یا مدیریت نامناسب راکد شدهاند که باید احیا شوند. اما واحدهایی که به خاطر سیستم قدیمی راکد ماندهاند نباید احیا شوند بلکه باید با فناوری های جدید تجهیز شوند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا پایان دولت سیزدهم به دنبال احیای واحدهای راکد، اتمام طرحهای نیمه تمام و راهاندازی طرحهای جدید برویم، گفت: باید برای ایجاد زیرساخت شهرکهای صنعتی هزینه کنیم. در انقلاب صنعتی پنجم باید به سمت هوشمندسازی و شرکتهای دانش بنیان برویم. همچنین بحث صادرات باید در شرکتهای کوچک مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا