خبر/

رئیس جدید دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز معرفی شد

1398/02/05 - 12:58 - کد خبر: 978 نسخه چاپی

نصر: رئیس جدید دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز با حکم رئیس این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش نصر، میررضا مجیدی طی حکمی صمد بهروز، استادیار گروه معارف اسلامی دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز را به ریاست این دانشکده منصوب کرد. 
  
در بخشی از این حکم آمده است: نظر به سوابق و تجارب ارزنده جناب عالی و با استناد به مفاد ماده شش آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، به موجب این حکم، با حفظ سمت آموزشی، به این سمت منصوب می‌شوید، امید است با اتکال به خداوند متعال و جلب مشارکت همکاران و صاحب نظران در حسن انجام این مسئولیت خطیر موفق و موید باشید. 
  
 صمد بهروز، استادیار گروه معارف اسلامی دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز است، مدیر گروه معارف اسلامی، معاونت امور اساتید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مسئول دبیرخانه وحدت حوزه و دانشگاه، چاپ و ارایه 14 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی و همایش های ملی و بین‌المللی و اجرای یک طرح تحقیقاتی، تالیف یک کتاب و ... از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است. 
  
رئیس دانشگاه تبریز همچنین طی نامه جداگانه‌ای از خدمات حجت‌الاسلام سعید علیزاده رئیس پیشین این دانشکده قدردانی کرده است. 
حجت‌الاسلام محمد انوری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز نیز در مراسم معارفه رئیس جدید دانشکده الهیات و علوم اسلامی این دانشگاه گفت: با توجه به تلاش‌های ادوار مختلف مدیریتی و اساتید این دانشکده الهیات، شاهد رشد و ترقی این مجموعه در عرصه‌های مختلف، هستیم و امیدواریم این روند با حضور رئیس جدید شتاب بیشتری بگیرد. 
  
وی با اشاره به رسالت و وظیفه اساتید الهیات و علوم اسلامی در جامعه یادآور شد: اگر در 40 سال اول انقلاب، وظیفه اصلی متولیان دین بر محور تبلیغ استوار بوده، امروز این گروه علاوه بر تبلیغ دین باید به تبیین موضوعات دینی نیز بپردازند که این بار سنگین بر دوش متولیان حوره دین، به ویژه اساتید دانشکده‌های الهیات و گروه معارف اسلامی در کشور است. 
  
انوری با تاکید بر اینکه  متاسفانه در عصر امروز عده‌ای روشنفکری دینی را از دست متولیان  حقیقی آن گرفته‌اند و از این طریق به دین ضربه می‌زنند، اضافه کرد: امروزه یکی از مباحث بسیار مهمی که باید به آن توجه شود، مسئله روشنفکری دینی است. متخصصان امر دین و اساتید دانشگاه ها، به ویژه اساتید دانشکده‌های الهیات و گروه معارف اسلامی در دانشگاه‌های سطح کشور باید به تبیین روشنفکری دینی بپردازند که در این راستا بسترهای مناسبی هم در دانشگاه‌ها فراهم شده است. 
دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز در سال 1389 با هدف توسعه آموزش و پژوهش در حوزه علوم اسلامی تاسیس شد و دارای 19 نفر عضو هیات علمی و سه گروه آموزشی فقه و حقوق اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی و معارف اسلامی است.
انتهای پیام/

رئیس جدید دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز معرفی شد نصر


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار