استاندار آذربایجان شرقی:

انتخابات، اصلی‌ترین مسیر ریل گذاری سیاسی کشور است

1402/04/29 - 20:21 - کد خبر: 96754 نسخه چاپی

نصر: استاندار آذربایجان شرقی انتخابات را اصلی ترین مسیر ریل گذاری سیاسی کشور عنوان کرد و افزود: ما انتخابات را مسئله‌ای زینتی، تشریفاتی و صرفا کنش سیاسی نمی‌دانیم بلکه انتخابات به عنوان حق، تکلیف و مشروعیت دینی برای نظام جمهوری اسلامی بوده که در همه تاروپود آن تاثیرگذار است.

به گزارش نصر، عابدین خرّم روز پنجشنبه ۲۹ تیرماه در ششمین همایش آموزش منطقه‌ای ستاد انتخابات کشور در تبریز، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را به عنوان اولین و مهم‌ترین انتخابات در دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: با توجه به اشرافیت خوبی که وزارت کشور و شخص وزیر به مسائل انقلاب، نظام و سیاست های دولت سیزدهم و فرمایشات و فرامین رهبر معظم انقلاب دارند، یک انتخابات باشکوه و حداکثری در اسفند ماه برگزار می‌شود که نقطه عطفی برای نظام اسلامی در گام چهارم انقلاب شکوهمند اسلامی خواهد شد.
وی به حضور آگاهانه مردم در انتخابات تاکید کرد و افزود: نهادینه شدن انتخابات در کشور، مشروعیت سیاسی انقلاب، نظام و کشور را نیز تثبیت می کند و در همین راستا نیز امروزه رهبر معظم انقلاب، بقا و دوام انقلاب را حضور آگاهانه مردم می دانند و انتخابات، مظهر این حضور آگاهانه است.
وی به اهمیت جهاد تبیین تاکید کرد و ادامه داد: موضوع مهمی که رهبر انقلاب برای مقابله با دشمن همواره مورد تاکید قرار داده اند، جهاد تبین است. جهاد تبین با چند سخنرانی و گفت‌وگو، عملی نمی شود بلکه اگر یک آگاهی بخشی اساسی در دهه پنجم انقلاب اسلامی در قالب جهاد تبیین اتفاق بیفتد نظام یک حرکت بلند اثربخشی در دهه پنجم را شروع خواهد کرد.
وی به مسئولیت پذیر بودن دولت مردمی اشاره کرد و گفت:دولت سیزدهم یک دولت مسئولیت پذیر است، دولت مردمی کارهای بسیار مهمی انجام داده که در همه دولت های گذشته بی سابقه بوده است. این دولت در همه موضوعات معیشتی، فرهنگی، توسعه ای، دیپلماسی و نقش مردم نه تنها بی تفاوت و غیر مسئول نبوده بلکه خود را پاسخگوی مشکلات مردم عنوان کرده است و همچنین دولت به صورت شفاف با مردم گفت و گو می کند، به طوری که هم ضعف هایش را می گوید و هم مولفه های اقتدارآفرین را با مردم در میان می گذارد.
استاندار آذربایجان شرقی از عدم معرفی و تبیین اقدامات دولت به مردم انتقاد کرد و ادامه داد: رسانه ها، امروزه هم قدرت ساز و هم قدرت سوز هستند. همچنین امروزه یکی از ضعف هایی که  داریم در حوزه تبیین است که خدمات دولت از طریق فضای رسانه‌ای و مجازی برای مردم اطلاع رسانی و تبیین نمی‌شود.
تراب محمدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی نیز در همایش آموزش منطقه‌ای ستاد انتخابات کشور در تبریز از آمادگی کامل  استان آذربایجان شرقی برای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در اسفند ماه سال جاری خبر داد و افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، سلامت، امنیت و مشارکت پذیری سرلوحه اقدامات ما قرار دارد.
وی تقلب در انتخابات را غیر ممکن عنوان کرد و افزود: دشمنان همواره نمی‌خواهند که در ایران اسلامی، مردم سالاری دینی صورت پذیرد ولی نمی‌توانند ذره‌ای در انتخابات خللی ایجاد کنند.
 صمد عزیزی، رییس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در آذربایجان شرقی نیز در این همایش، تاثیر فضای مجازی بر محیط انتخاباتی بسیار وسیع عنوان کرد  و افزود: تاثیر فضای مجازی بر محیط انتخاباتی بسیار وسیع خواهد بود و در همین راستا اساس شورای نگهبان از هم اکنون رصد محیطی را در دستور کار قرار داده است تا هنگام برگزاری، کوچکترین مساله و حاشیه ای اتفاق نیفتد.
وی  انتخابات را از مصادیق مهم و محوری مردم سالاری دینی و مطابق با اصل ۶ قانون اساسی دانست و ادامه داد: انتخابات جزو اصولی است که به هیچ عنوان قابل تجدیدنظر و بازبینی نمی باشد به دلیل اینکه بزرگان نظام اسلامی انتخابات را امری تشریفاتی، زینتی و تجملاتی برای نظام ترسیم نکرده اند و این عرصه مهم سیاسی جلوه ای واقعی در نظام دینی دارد.
وی حاکمیت قانون، بی طرفی، تعامل، جامعیت، همدلی و همکاری را اساس رویکردهای شورای نگهبان در جریان برگزاری انتخابات عنوان کرد و بر  تبعیت از قانون که فصل الخطاب تمام فعالیت ها در این عرصه است تاکید کرد و گفت: همه اعم از ناظران و مجریان انتخابات مکلف به رعایت قانون هستند و در این خصوص تعارفی وجود ندارد.
عزیزی به خباثت ها و برنامه ریزی های دشمنان علیه ایران اسلامی و انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و افزود: برای غلبه و مقابله بر این حملات باید اصل استقلال و بی طرفی در جریان برگزاری انتخابات آینده مد نظر جدی تمام دست اندرکاران قرار بگیرد و چون مجریان در این عرصه به عنوان نخستین داوران به شمار می روند، باید دقت عمل بیشتری در رد یا تایید صلاحیت ها داشته باشند که تحقق این امر جز با بی طرفی محقق نخواهد شد.
رییس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در آذربایجان شرقی، بی طرفی در جریان انتخابات را عامل اعتماد زایی میان مردم عنوان کرد و ادامه داد: همه مردم عملکرد مجریان را به دقت زیرنظر دارند و حتی رفتار آنها از جمله فرمانداران در فضای مجازی از سوی مردم به دقت و حساسیت ویژه ای رصد می شود که باید مراقب بود.
انتهای پیام/
انتخابات، اصلی‌ترین مسیر ریل گذاری سیاسی کشور است خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار