خبر/
تعداد خانههای محیط زیست آذربایجانشرقی به ۱۲۴ خانه رسید
نصر: سرپرست دفتر مشارکتهای مردمی و مسوولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با افتتاح خانه محیط زیست شهرداری تبریز، تعداد خانههای محیط زیست استان به ۱۲۴ خانه رسید.
به گزارش نصر، پدرام جدی روز چهارشنبه در مراسم افتتاح خانه محیط زیست شهرداری تبریز، افزود: این خانهها با هدف ایجاد بستری برای گفت و گو، بحث حول مسایل و مشکلات محیط زیست شهری و یا روستایی و ارایه راهکار مناسب و اصولی ایجاد میشود.
وی اظهار کرد: خانههای محیطزیست محلی، بهترین مکان برای هماندیشی و صحبت پیرامون مسایل محیط زیست بومی بوده و هدف از افتتاح این خانهها فراهم کردن شرایطی برای حضور مردم و مطالبه گری آنان از مسوولان برای اجرای سیاست های خرد و کلان در حوزه محیط زیست است.
سرپرست دفتر مشارکتهای مردمی و مسوولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تلاش می شود مردم حضور فعالانهای در این حوزه داشته باشند چراکه شهروندان جزو سرمایه اجتماعی مهم دولتها هستند و در این راستا خانههای محیط زیست می توانند با آگاهی بخشی و گفتمان سازی در این حوزه نقش ایفا کنند.
جدی، با اشاره به اینکه در این خانهها باید محتوای محیط زیستی تولید و انتشار یابد، ادامه داد: انتظار می رود در ایام سال با همکاری تنگاتنگ با اداره محیط زیست، برنامه متنوعی برای تمام اقشار جامعه در این خانه تدوین شود و این سازمان نیز آماده کمک به این خانه هاست.
وی با بیان اینکه در زمان کنونی محیط زیست در حالت فشار بیش از حد قرار دارد و در وضعیت شکنندگی است، یادآور شد: بخشی از این وضعیت متاثر از اکوسیستم موجود و بخشی دیگر نیز ناشی از برنامههای نادرست در سالهای گذشته است.
وی با بیان اینکه در زمان کنونی محیط زیست در حالت فشار بیش از حد قرار دارد و در وضعیت شکنندگی است، یادآور شد: بخشی از این وضعیت متاثر از اکوسیستم موجود و بخشی دیگر نیز ناشی از برنامههای نادرست در سالهای گذشته است.
سرپرست دفتر مشارکتهای مردمی و مسوولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: یکی از نتایج حاصل از این وضعیت، بحران فرونشست زمین است که اگر به همین رویه پیش رود مثل بمب در آینده عمل خواهد کرد.
جدی، با اشاره به اینکه برخی از استانها دچار پدیده گرد و غبار و ورود ریزگردها ناشی از از خشکی زمین هستند، ادامه داد: این شرایط هم متاثر از تغییرات اکوسیستمی و سیاستهای نادرست طی سالهای گذشته در سطح منطقه است.
وی با بیان اینکه برای حل مشکلات و مسایل محیط زیستی باید نگاه به محیط زیست تغییر یابد، اظهار کرد: تصمیمات ما در حوزه محیط زیست نباید مقطعی و محدود باشد زیرا این حوزه مرز ندارد و مسایل بومی تبدیل به بحران ملی و در نهایت جهانی می شود.
جدی، با تاکید بر اینکه دولت و نهادهای عمومی به تنهایی نمیتوانند محیط زیست را مدیریت کنند، افزود: کشورهای پیشرفته امروز تصدیگری را رها کرده و ریل گذاری برای مشارکت مردم را در دستور کار خود قرار دادهاند.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا