خبر/
۱۰۷ طرح گردشگری آذربایجانشرقی در دست اجرا است
نصر: مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی گفت: در حال حاضر تعداد ۱۰۷ طرح حوزه گردشگری این استان در دست اجرا است.
به گزارش نصر، احمد حمزه زاده روز سه شنبه در جلسه هیات عالی سرمایه گذاری شهرداری تبریز، حجم سرمایه گذاری این تعداد طرح در استان را ۳۵ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۷۰ درصد این رقم شامل ۲۵ هزار میلیارد تومان به شهر تبریز تعلق دارد.
وی اعلام کرد: بزرگ ترین پروژه هتل سازی کشور( هتل شهریار دو تبریز ) از جمله کلان طرح های گردشگری استان است که در مساحتی به متراژ ۹۲ هزار مترمربع ساخته می شود.
حمزه زاده با اشاره به اینکه هم اکنون تعداد ۳۶ هتل با هشت هزار تخت در آذربایجان شرقی در حال ساخت است، میانگین پیشرفت فیزیکی این هتل ها را ۶۰ درصد اعلام کرد که به گفته وی با تکمیل آنها ظرفیت پذیرش مراکز اقامتی استان به ۲۱ هزار تخت اقامتی خواهد رسید.
وی یادآور شد: با بهره برداری از این هتل ها و مراکز اقامتی، آذربایجان شرقی بعد از تهران و خراسان رضوی به عنوان استان سوم و هم تراز با استانهایی مثل فارس و اصفهان با بیشترین تخت های اقامتی قرار می گیرد که این امر در جذب گردشگر به منطقه تاثیرگذار خواهد بود.
حمزه زاده مجموع هتل ها و اماکن اقامتی آذربایجان شرقی را ۸۶ باب با ۱۳ هزار تخت ظرفیت اعلام کرد.
وی به اقدامات مثبت و مفید مدیریت شهری در امور زیربنایی گردشگری تبریز اشاره و اظهار کرد: با توجه به اینکه مدیریت شهری و شورای شهر تسهیل گریهایی از جمله حذف عوارض شهرداری در ساخت هتل انجام داده است، سرمایه گذاران به این بخش وارد شده و استقبال خوبی از هتل سازی می کنند.
حمزه زاده گفت: با بررسی ظرفیت مناطق شهرداری و ارگان های دولتی تمام مناطقی که امکان سرمایه گذاری در حوزه گردشگری دارند، شناسایی شده و نزدیک ۷۰ بسته سرمایه گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان شرقی به ارزش ۸۵ هزار میلیارد تومان تعریف و تدوین شده است.
به گزارش ایرنا، شهردار تبریز نیز در این جلسه با اشاره به اینکه همایش بین المللی فرصتهای سرمایه گذاری تبریز با رویکردی عمومی جریان ساز فرصتهای آینده این کلانشهر خواهد بود، گفت: این همایش ۲۴ و ۲۵ مهر ماه امسال به صورت علمی در دانشگاه تبریز و تخصصی در مرکز همایش های بین المللی توسط شهرداری برگزار می شود.
یعقوب هوشیار با بیان اینکه برای سرمایهگذاری در سطح شایسته و درخور تبریز، این حرکت اقدامی نو و متفاوت خواهد بود، افزود: از اتاق بازرگانی، صنایع، شرکتهای دانش بنیان و دانشگاه ها برای همکاری در این همایش دعوت کردیم.
وی با یادآوری اینکه حدود یک دهه قبل همایشی با دیدگاه شهری و تخصصی در تبریز برگزار شد، گفت: هدف اصلی همایش سرمایه گذاری تبریز ۲۰۲۳ این است که جریانی عمومی در تبریز ایجاد کنیم تا برای دهه های آتی تبریز قدمی موثر باشد و این قدم هرچه محکم تر برداشته شود برای آینده تبریز موثرتر خواهد بود.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا