مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل؛
گردشگری دیجیتال در اردبیل رونق میگیرد
نصر: مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل از تعیین سرفصل برنامههای گردشگری دیجیتال استان اردبیل تا پایان سال جاری خبر داد.
به گزارش نصر به نقل از ایرنا، نادر فلاحی امروز در جلسه بررسی برنامههای حوزه گردشگری خلخال افزود: اولویت اصلی در حوزه گردشگری توسعه و رونق گردشگری دیجیتال با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و معرفی قابلیتهای گردشگری استان در بستر وب خواهد بود.
وی تاکیدکرد: گردشگری دیجیتال بستر مطلوب، فراگیر و قابل دسترسی است که لازم است برنامههای آتی معاونت گردشگری در این بستر انجام گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل ادامه داد: در این راستا از نرم افزارها و اپلیکیشنهایی که در بستر تلفنهای هوشمند میتواند بیشترین خدمات را با کمترین زمان و هزینه به گردشگران عرضه کند، استقبال خواهد شد.
فلاحی گفت: توجه ویژهای به تولیدات صنایع دستی استان باید انجام شود تا بازار صنایع دستی در استان همراه با اقتصاد گردشگری پیش برود.
وی به ضرورت آموزش کارکنان اداره کل و فعالان گردشگری اشاره کرد و افزود: تا پایان سال کارگاههای آموزشی متنوعی بویژه در بحث اصول تشریفات تدارک دیده شده است.
وی همچنین به آمادگی این استان جهت حضور در نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران اشاره کرد و گفت: امسال با رویکرد متمایزی در این نمایشگاه حضور یافته و جاذبه استان را معرفی میکنیم.
وی با بیان اینکه تقویت برنامه های جشنواره زمستان بیدار استان اردبیل امسال نیز در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی این استان قرار دارد، افزود: برنامههای زمستان بیدار امسال کیفیتر از سال گذشته و به منظور شناساندن ظرفیتهای زمستانی استان اردبیل در سطح ملی برگزار خواهد شد.
وی افزود: خلخال از شهرستانهای موفق استان در زمینه برگزاری جشنواره زمستان بیدار بوده و از ظرفیتهای زمستانی این منطقه بیشتر از سال قبل استفاده خواهد شد.
استان اردبیل با یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استانهای گیلان، زنجان و آذربایجانشرقی همسایه بوده و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه در نظر گرفته شده است.
در حال حاضر ۳۲ واحد هتل با بیش از دو هزار و ۶۰۰ تخت، ۸۷ واحد هتل آپارتمان با بیش از پنج هزار و ۴۰۰ تخت، ۹۸ واحد مهمانپذیر با بیش از چهار هزار و ۶۰۰ تخت، سه واحد کمپینگ گردشگری با ۴۰ تخت، دو واحد مجتمع گردشگری با ۱۵۰ تخت و دو واحد اقامتگاه بومگردی با ۵۰ تخت در خدمت گردشگران استان اردبیل است.
تعداد گردشگران ورودی به استان اردبیل در سال گذشته حدود هشت میلیون نفر بوده و شهرستان سرعین به عنوان قطب مجتمعهای آبدرمانی کشور نقش موثری در رونق گردشگری این استان دارد.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا