رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز:

شکوفایی ظرفیت‌های نساجی آذربایجان شرقی نیازمند تشکل صنفی قوی است

1402/03/13 - 10:10 - کد خبر: 93687 نسخه چاپی

نصر: رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز گفت: شکوفایی ظرفیت‌های نساجی آذربایجان شرقی، می تواند به شکوفایی و رشد هر چه بیشتر این صنعت کمک کند اما این امر نیازمند تشکیل یک صنف قوی است.

به گزارش نصر، یونس ژائله در جلسه خوشه نساجی و در جمع فعالان صنعت نساجی و پوشاک استان افزود: صنعت نساجی و پوشاک از مهمترین صنایع کشور و این استان بوده و برای رونق این صنعت، انجمن نساجی استان و اتحادیه فعالان این حوزه باید احیا شود.
وی اظهار کرد: صنعت نساجی و پوشاک استان، در صورت اتحاد بیشتر اصناف و فعال شدن تشکل آن ها در اتاق تبریز، می تواند همانند صنعت غذا، حرف اول را در کشور بزند.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز گفت: با توجه به پیشینه تاریخی صنعت نساجی و پوشاک در آذربایجان شرقی، احیای این صنعت در این استان ضروری است.
ژائله، با بیان اینکه این اتاق آماده تشکیل مجمع عمومی و انتخابات انجمن نساجی در اواخر تیر امسال است، ادامه داد: با فعال شدن تشکل فعالان نساجی و پوشاک استان در اتاق تبریز می توان مشکلات و مسایل این صنف را شناسایی و نسبت به رفع آن ها اقدام کرد.
در ادامه این دیدار جمعی از فعالان صنعت نساجی مشکلات و دغدغه‌های خود در این حوزه را ارایه کردند.
رقابت‌پذیر کردن صنعت نساجی کشور با رقبای منطقه‌ای از طریق اصلاحات مقررات، تامین ارز نهاده ها و قیمت تمام شده مواد اولیه، تشکیل اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات نساجی استان و تاکید بر نقش تشکل‌ها در توسعه صنایع و تشویق به عضویت واحدهای نساجی در تشکل های مربوطه از مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
آذربایجان شرقی از زمان های دور تا به امروز از جمله قطب های اصلی تولید پوشاک کشور بوده که توسعه و به روزآوری آن نیازمند ایجاد شهرک تخصصی پوشاک در این خطه است.
تا همین سه دهه قبل مجتمع های تجاری، پاساژ و تبریز در بافت مرکزی این شهر که تعدادشان به افزون بر ۱۰۰ واحد می رسید، میزبان کارگاه های تولید پوشاک بود که صدای چرخ خیاطی شان، نویدبخش تامین البسه مردم ایران زمین در گرمای تابستان و سرمای زمستان بود.
فعالیت حدود ۳۰ واحد صنعتی پوشاک که به شکل کارخانه ای در استان فعالیت می کنند، زمینه اشتغال مستقیم ۶۰۰ نفر و اشتغال غیرمستقیم حدود یک هزار و ۸۰۰ نفر را فراهم کرده است.
انتهای پیام/
شکوفایی ظرفیت‌های نساجی آذربایجان شرقی نیازمند تشکل صنفی قوی است خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 1 نظر

پاسخ   ناصر   سال پیش  

قبل از کودتای ۲۸ مرداد در تبریز چندین کارخانه بزرگ پارچه بافی فعالیت داشتند. ولیکن بعد از کودتا و با آزادی واردات پارچه از خارج تمام این کارخانه ها ورشکست شدند و هزاران کارگر بیکارشدند.
پژوهشیار