به گزارش نصر، وی با اشاره به اینکه این گروه با تامین بیش از ۲۰۰هزار مترمکعب سقف کاذب سهم عمده ای از فروش مصالح را داراست، افزود: بازرگانی یوسفی نیا با بهره کیری از دانش فنی خود توانسته است هزاران متر مربع سقف کاذب اجرا کند.
وی با بیان اینکه سیستم های ساخت و ساز خشک کناف با هدف کاهش ضایعات ساختمانی و استفاده بهینه از منابع طبیعی و صرفه جویی در زمان و هزینه احرا می شوند، ادامه داد: سیستم های ساخت و ساز خشک سهولت، سرعت و دقت احرایی بسیار بالایی نسبت به روش های سنتی دارند.
یوسفی نیا اضافه کرد: این شرکت تا کنون ۱۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۰۰ نفر غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است و در واردات و عرضه پنل های زد اب و ضد حریق پیشرو است.
وی با اشاره به هدف حضور در بیست و هشتمین دوره ر نمایشگاه صنعت ساختمان، افزود: در این دوره از نمایشگاه با هدف ایجاد ارتباط مستمر با بزرگان صنعت ساختمان حضور پیدا کردیم و خوشبختانه امسال نمایشگاه بسیار تخصصی و با حضور سازنده های برتر برگزار شد و استقبال بالا بود.
وی اضافه کرد: در دوره از نمایشگاه شرکت های قوی و مخاطبان حرفه ای حاضر شدند.
یوسفی نیا بزرگترین چالش عرصه فعالیت خود را وجود افراد سودجویی در صنعت ساختمان سازی خواند و افزود: نظام مهندسی سیستمی برای کنترل سازه ندارد و افراد سودجو استاندارد اجرا نمی کنند و با پانل های درجه دو و قیمت پایین بازار را الوده کردند.
وی اضافه کرد: دغدغه نظام مهندسی فقط پیشگیری خسارت ساختمان از زلزله است و پیگیر ساخت داخلی ساختمان و سازه های خشک نیست و این موضوع به افراد سودجو فرصت فعالیت داده است.
انتهای پیام/