خبر/

تجلیل از برگزیدگان هفتمین دوره جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی آذربایجان شرقی

1402/02/22 - 13:01 - کد خبر: 92255 نسخه چاپی

نصر: هفتمین جشنواره سفیران سلامت با هدف ترویج شیوه سبک زندگی سالم، پیشگیری و کنترل بیماری‌ها،افزایش مهارت و سطح آگاهی دانش آموزی در زمینه سلامت در ۱۹ رشته در سطح استان برگزار شد .

به گزارش نصر، سرپرست آموزش و پرورش آذربایجان شرقی در آیین اختتامیه و همایش تجلیل از برگزیدگان کشوری و استانی هفتمین دوره جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی گفت: دو نعمت سلامتی و امنیت برای انسان وجود دارد که مجهول است و تا زمانی که در دست داریم قدر آن را نمی‌دانیم و هر دو در زندگی و آرامش انسان نقش اساسی دارد به طوریکه اگر امنیت نباشد آسودگی خیال نداریم و همه زندگی به خاطر آن مختل می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین علی پوررادی اظهار کرد: صحت بدن از لحاظ روحی و جسمی مهم است و همانطور که انسان به تغذیه سالم نیاز دارد روح انسان نیز به خاطر متعالی شدن به غذای روحی نیاز دارد و آسیب دیدن روح به مراتب مهمتر از آسیب دیدگی جسم است.
وی با بیان اینکه انبیا برای سلامتی روح انسان مبعوث شده‌اند، گفت: آگاه شدن از مسائلی که صحت جسم و روح انسان را تامین می‌کند مهم است و اکنون مسمومیت‌های فضای مجازی در همه ایجاد شده است و کنترل این امر در دستان خود انسان با همیاری معلمان و خانواده‌ها است.
 معاون اجرایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این آیین با اشاره بر جمعیت دانش آموزان مدارس، گفت: سلامت جسم و روح دانش آموزان و نشاط اجتماعی در اولویت برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد.
حسین خسروشاهی خاطرنشان کرد: دانش آموزان امروز، پدران و مادران فردای ایران اسلامی هستند و هم اکنون نیز می‌توانند رابط بین خانواده‌ها باشند و آموزه‌های حوزه سلامت را به جامعه منتقل کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مسئولیت پذیری تاکید کرده و گفت: آگاه سازی و ایجاد مشارکت آگاهانه توسط آموزش و پرورش تسهیل کننده این مسیر خواهد بود.
بر اساس این گزارش، بعد از داوری ۱۱۵۷ اثر که به مرحله استانی این جشنواره راه یافتند توسط هیئت داوران ۲۵ اثر در بخش دانش آموزی و ۸ اثر در بخش فرهنگیان به مرحله استانی راه یافتند و در نهایت ۵ اثر برگزیده کشوری اعلام شد.
انتهای پیام/
تجلیل از برگزیدگان هفتمین دوره جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی آذربایجان شرقی خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار