علی خداشاهی خبر داد:
مشارکت ۶ هزار دانشجو در جشنواره قرآنی دانشگاه پیام نور
نصر: معاون اداره کل فرهنگی ـ اجتماعی دانشگاه پیام نور به اشاره به ثبت 6 هزار نفر رشته در بیست و ششمین دوره جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه گفت: مراحل مختلف این جشنواره برگزار و نفرات برتر در رشتههای مختلف نیز مشخص شده است تا در مراسم اختتامیه تجلیل شوند.
به گزارش نصر، علی خداشاهی، معاون اداره کل فرهنگی ـ اجتماعی و دبیر شورای سیاستگذاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور در گفتوگویی با اشاره به برگزاری بخشهای مختلف این جشنوارهها در ماههای گذشته و مشخص شدن نفرات برتر این رویداد گفت: مراسم اختتامیه بیست و ششمیبن دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور صبح شنبه ۱۶ اردیبهشتماه به میزبانی دانشگاه پیام نور تبریز و با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار میشود.
وی افزود: در این مراسم علاوه بر مسئولان دانشگاه پیام نور، شاهد حضور حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و معاون سیاسی و فرهنگی این نهاد خواهیم بود. همچنین معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم نیز از دیگر مهمانان حاضر در مراسم اختتامیه خواهد بود.
خداشاهی بیان کرد: برنامههای مربوط به این دوره از جشنواره از حدود یک سال قبل و در چارچوب آییننامهای که از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها مصوب شده بود، طراحی شده است. این جشنواره در ۹ بخش آوایی، معارفی، پژوهشی، هنری، ادبی، نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه، نوآوری قرآنی و فناوری در ۴۰ رشته برگزار شده است.
دبیر شورای سیاستگذاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور در مورد شیوه برگزاری مراحل مختلف این جشنواره تصریح کرد: مسابقات بخش آوایی در مرحله استانی اواخر سال گذشته و در دهه اول اسفند برگزار شد، در ادامه نفرات برتر این مرحله و فایل تصویری اجرای آنها به دبیرخانه کشوری ارسال شد تا در دبیرخانه یک بازداوری به عمل بیاید و در نهایت نفرات برتر برای حضور و تجلیل در مراسم اختتامیه معرفی شود.
معاون اداره کل فرهنگی اجتماعی دانشگاه پیام نور با اشاره به اینکه امسال حدود شش هزار نفر رشته در این دوره از جشنواره حضور یافتهاند بیان کرد: مرحله استانی از اوایل آذر شروع شد و در استانها مختلف تا اواخر اسفندماه ادامه داشت. در این دوره هر استان رقابت خود را جداگانه برگزار کرده و بر همین اساس امسال مرحله نهایی را به صورت متمرکز نخواهیم داشت.
وی اظهار کرد: در بخش معارفی نیز ۳۰ فروردینماه آزمون رشتههای مختلف آن با حضور ۳۹۳۶ نفر برگزار و نفرات برتر برای حضور و تجلیل در مراسم اختتامیه معرفی شدهاند.
معاون اداره کل فرهنگی اجتماعی دانشگاه پیام نور در مورد سایر بخشهای این جشنواره بیان کرد: بخشهای دیگر این جشنواره نیز به صورت ارسال اثر بوده که داوری آنها در هفتههای گذشته انجام شده است.
خداشاهی در مورد آمار جزئی این دوره از جشنواره بیان کرد: در بخش نهجالبلاغه ۶۳۷ نفر، در بخش صحیفه سجادیه، ۳۷۸ نفر، در هنری ۱۰۵۹ نفر، در بخش ۲۲۸ نفر، در بخش پژوهشی ۱۸۵ نفر، در حوزه فناوری ۹۸ نفر و در بخش نوآوری نیز ۴۶ نفر شرکت کردهاند.
وی در مورد میزان استقبال استانها از این جشنواره نیز بیان کرد: آذربایجان شرقی با توجه به اینکه میزبان بوده و تبلیغات و پیگیریهای بیشتری را داشته است، بیشترین شرکتکننده را در این دوره از جشنواره را با ۱۸۳۵ نفررشته داشته است. در ادامه استان تهران با ۳۴۶ نفر، اصفهان با ۳۴۵ نفر، خوزستان با ۳۰۰ و آذربایجان غربی با ۲۶۱ نفر پنج استان برتر این جشنواره هستند. استان سمنان نیز با ثبت ۱۱۸ نفر در رده آخر بوده است.
خداشاهی در ادامه از تشکیل شورای سیاستگذاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور برای بهینهسازی فرایند برگزاری جشنواره خبر داد و تصریح کرد: به خاطر اینکه در برنامههای قرآنی در حوزههای مختلف ورود بهتری داشته باشیم، امسال به صورت جدیتر شورای سیاستگذاری تشکیل شد و فعالیتهای مختلفی از این طریق پیگیری میشود.
دبیر شورای سیاستگذاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور در پایان در مورد اهداف برگزاری این جشنواره اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره شناسایی و معرفی چهرههای قرآنی در بین دانشجویان دانشگاه پیام نور، گسترش فرهنگ قرآنی، ترویج و نهادینهسازی باورها و رفتارهای قرآنی در بین جامعه دانشگاهی، شناسایی و جذب استعدادهای قرآنی، ایجاد نشاط و امید قرآنی و نوآوریهای قرآنی در حوزه نرمافزارها و … است.
انتهای پیام/
نصر