رئیس بیمارستان امام علی (ع) ارتش در گفتگو با «نصر» مطرح کرد؛
ارتش از نخستین ساعت وقوع زلزله در خوی حضور یافت/ برپایی بیمارستان صحرایی ارتش در خوی
نصر: رئیس بیمارستان منطقهای ارتش در تبریز با اشاره به امدادرسانی ارتش از نخستین ساعات وقوع زمین لرزه در خوی گفت: ما با استفاده از تجارب گذشته تلاش کردیم سریعترین عکس العمل را در حادثه زمین لرزه 5.9 ریشتری خوی داشته باشیم.
به گزارش نصر، امیر سرتیپ دوم پزشک ساسان محسنی، ضمن تشریح اقدامات و امدادرسانیهای بیمارستان امام علی (ع) تبریز در مناطق زلزله زده خوی، افزود: بیمارستان امام علی (ع) ارتش جمهوری اسلامی ایران در تبریز به دنبال وقوع زمین لرزه در خوی و ابلاغ دستورات سلسله مراتب ارتش جمهوری اسلامی ایران به صورت کامل برای امدادرسانی به مناطق زلزله زده خوی به حالت آماده باش درآمد.
وی افزود: ما از ساعت اول وقوع زلزله وارد مناطق زلزله زده خوی شدیم و اجرای طرحها و برنامههای امدادی و درمانی را آغاز کردیم.
امیر محسنی با بیان اینکه بیمارستان ارتش مجموعهای از درمان، امنیت و طب رزم است در مدیریت بحران است، افزود: ما با استفاده از تجارب گذشته تلاش کردیم سریعترین عکس العمل را در حادثه زمین لرزه 5.9 ریشتری خوی داشته باشیم.
وی ادامه داد: گردان 598 بهداشت، امداد و درمان ارتش به عنوان نخستین گردان امدادی ارتش در اولین ساعات وقوع زلزله وارد خوی شد و در محوطه پارکینگ بیمارستان امام خمینی این شهر بیمارستان صحرایی را برپا کرد و در سریعترین زمان ممکن اورژانس و اتاق عمل سیار را راه اندازی کرد و قوت قلبی برای مردم عزیز خوی شد.
رئیس بیمارستان منطقهای ارتش در تبریز گفت: پس از وقوع زلزله بیمارستانهای خوی دچار مشکلات ایمنی شدند و لازم بود از بیماران عادی و مراقبتهای ویژه خالی شوند و ما با اعزام آمبولانسهای ارتش و با همکاری بیمارستان علوم پزشکی تبریز این بیماران را به بیمارستان ارتش در تبریز منتقل کردیم تا مراحل مراقبت و درمان آنها ادامه یابد.
امیر محسنی افزود: اعزام اکیپهای درمانی سیار در منطقه با همکاری بیمارستان منطقهای ارتش در ارومیه انجام شد و اکیپهای درمانی تخصصی متشکل از کادر پزشکان متخصص به خوی اعزام شدند و تا امروز هم پزشکان متخصص بیمارستان ارتش به صورت نوبتی در خوی حضور یافته به انجام خدمت برای هموطنان زلزله زده مشغول هستند.
وی اظهار داشت: طرح دیگری که در مناطق زلزله زده خوی اجرا کردیم، معاینه چادر به چادر و بیماریابی در محل است که یکی از طرحهای پیشرفته امداد و درمان ارتش است تا از مسمویتها و شیوع بیماریهای واگیردار پیشگیری شود.
رئیس بیمارستان منطقهای ارتش در تبریز گفت: همکاران ما مشاورههای روانشناختی نیز در مناطق زلزله زده خوی انجام میدهند و بیماران بر حسب نیاز به بیمارستان امام علی (ع) اعزام میشوند.
امیر سرتیپ دوم پزشک محسنی در پایان با اشاره به بستری شدن تعدادی از مصدومان و بیماران بخش مراقبتهای ویژه خوی در بیمارستان منطقهای ارتش در تبریز، تاکید کرد: این بیماران میهمانان گرانقدر ما هستند و ما با آغوش باز پذیرای این عزیزان هستیم. مردم خوی بدانند ارتش تا پایان در کنار آنها خواهد بود و هیچ خدمتی را از عزیزان زلزله زده خوی دریغ نخواهیم کرد.
انتهای پیام/
نصر