شهردار تبریز:

درصدد افزایش سرعت محلول پاشی معابر هستیم

1401/10/19 - 18:11 - کد خبر: 85002 نسخه چاپی

نصر: شهردار تبریز با اشاره به ارزیابی و رفع نقاط ضعف در سرعت عمل گروه های محلول پاشی توسط معاونت خدمات شهری گفت: سرعت عملیات محلول پاشی طی روزهای آینده بیشتر می‌شود.

به گزارش نصر، یعقوب هوشیار روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طراحی و اجرای طرح محلول پاشی جای هیچ نقدی ندارد، حذف نمک پاشی را گامی موثر در راستای سلامتی شهروندان و حفظ محیط زیست شهر تبریز عنوان کرد.
وی ضمن دعوت شهروندان به صبر و حوصله بیشتر به هنگام بارش برف، ابراز امیدواری کرد: گروه های خدمات شهری شهرداری طی روزهای آینده بتوانند بدون کمترین ایراد نسبت به برف روبی و محلول پاشی اقدام کنند.
وی از شهروندان خواست در زمان بارش برف برای سفرهای ضروری خود از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده کنند.
هوشیار با بیان اینکه توپوگرافی شهر تبریز به خصوص در منطقه شرق شهر خاص است و هنگام بارش برف شهروندان این مناطق دچار مشکل می شوند، از تقویت و تجهیز سیستم برفروبی و محلول پاشی در این مناطق طی روزهای آینده خبر داد.
وی با اشاره به وجود نقاط ضعف در برفروبی و بازگشایی معابر در سال های گذشته که با روش نمک پاشی انجام می شد علت آن را حجم زیاد بارش برف دانست و افزود: این نوع نقدها ربطی به روش جدید محلول پاشی ندارد بلکه مشکل اصلی در سرعت عمل است که در روزهای آینده تقویت می شود.
حمیدی مبتکر طرح محلول پاشی هم با بیان این‌که محلول مورد استفاده توسط شهرداری تبریز هیچ آسیبی به محیط زیست و سلامتی انسان وارد نمی کند، میزان فلز سنگین در محلول های تولید شهرداری تبریز را کمتر از یک در میلیارد اعلام کرد.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح موجب کاهش هزینه های جاری شهرداری تبریز می شود، تامین مواد اولیه محلول را از محل مواد دورریز برخی صنایع عنوان کرد و گفت: آزمایش های لازم در خصوص مواد اولیه محلول انجام و تائیدیه های آن اخذ شده است.
حمیدی هزینه نمک پاشی که پیش از این انجام می شد را برابر با ۱۵ هزار تومان در هر کیلو کلرید سدیم اعلام کرد و افزود: محلول تهیه شده در شهرداری تبریز جهت پاشش تفاوت قیمت زیادی با نمک داشته و بسیار باصرفه تر است.
وی با بیان اینکه سیستم تولید محلول تمام اتوماتیک است و به نیروی انسانی و هزینه زیاد نیاز ندارد، خاطرنشان کرد: هر دستگاه محلول ساز می تواند ۱۰ متر مکعب محلول را در عرض ۱۵ دقیقه تولید کند.
این استاد دانشگاه با اشاره به تولید صفر تا صد قطعات دستگاه محلول‌ساز در شهر تبریز، اظهار کرد: در سیستم نمک پاشی، وجود فلز سنگین موجب ضرر و زیان به محیط زیست، انسانها، آسفالت معابر، لاستیک ها و رینک های خودروها، آب های سطحی و زیرزمینی و غیره می شد.
وی با بیان اینکه در آنالیز سه پاشش اخیر محلول، میزان فلز سنگین حتی به اندازه یک در میلیارد هم نبود، یادآور شد: در محلول پاشی هیچ خوردگی در لاستیک و رینک خودروها و هیچ وسیله فلزی ایجاد نمی شود.
حمیدی سیستم محلول پاش را مختص شهر تبریز و ثبت شده به نام شهرداری تبریز اعلام کرد و از چند کلانشهر به عنوان متقاضی استفاده از این محلول نام برد و گفت: این سیستم در آمریکا و شهر نیویورک استفاده می شود و در ایران و آسیا فقط در شهر تبریز مورد استفاده قرار می گیرد.
حمیدی با بیان اینکه سال گذشته فقط در یک مرحله نمک پاشی، ۶ هزار تن نمک استفاده شده بود، حذف نمک در دوره فعلی و جایگزینی محلول پاشی را اقدامی ماندگار از سوی شهرداری تبریز دانست و با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی و اطلاع رسانی لازم در خصوص مزیت های محلول پاشی، اجرای این طرح را به نفع شهروندان دانست.
انتهای پیام/
درصدد افزایش سرعت محلول پاشی معابر هستیم خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار