سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری:

بیش از ۹۰ درصد منابع صندوق بازنشستگی از منابع عمومی دولت تامین می‌شود

1401/09/30 - 11:09 - کد خبر: 83804 نسخه چاپی

نصر: سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری اصلی ترین ماموریت این سازمان را خدمت‌رسانی به بازنشستگان ذکر کرد و گفت: بیش از ۹۰ درصد منابع فعلی صندوق بازنشستگی کشوری از منابع عمومی دولت تامین می‌شود.

به گزارش نصر، نعمت الله ترکی در پنجاه و پنجمین گردهمایی روسای کانون های بازنشستگان کشوری استان تهران افزود: این روند باید تغییر کند و به سمت احیا و اصلاح ظرفیت ها و سرمایه های داخلی صندوق حرکت کنیم؛ این دیدگاه نادرستی است که منابع مورد نیاز صندوق را تنها در منابع دولتی ببینیم و نگاهمان همواره به سوی منابع عمومی دولت باشد؛ بلکه باید صندوق متکی به منابع درآمدی شرکت‌ها و مراکز تابعه مدیریت شود.
وی ضمن عذرخواهی از قصورهای صورت گرفته در ارائه خدمات مناسب به بازنشستگان و احقاق حقوق این عزیزان گفت: مهم‌ترین مأموریت صندوق ایفای مسئولیت اجتماعی در قبال بازنشستگان است.
وی اظهارداشت: این صندوق دومین سازمان بیمه گر با ماهیت اجتماعی و اقتصادی است که وظیفه خدمت رسانی به بیش از یک میلیون و ۶۵۰ هزار بازنشسته و خانواده آنها را بر عهده دارد.
وی با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم مبنی بر پاسداشت منزلت اجتماعی آنان که به مثابه یک اصل مهم سرلوحه سیاست ها و برنامه های دولت قرار گرفته است، گفت: در این زمینه صندوق بازنشستگی کشوری نیز به تبعیت از سیاست های دولت، تمهیدات ویژه ای را برای جایگاه و رشد و تعالی منزلت اجتماعی بازنشستگان، افزایش رفاه اجتماعی و ارائه خدمات درمانی مطلوب به این عزیزان پیش بینی کرده است که بخشی از این برنامه ها در حال اجرا و بخش های دیگر مطابق برنامه ریزی انجام خواهد شد.
ترکی، اجرای «مهندسی معکوس» در صندوق بازنشستگی کشوری را ضروری عنوان کرد و افزود: مهندسی معکوس یکی از روش های مدیریتی است که با توجه به ظرفیت های داخلی صندوق می توان آن را اجرا کرد. با برنامه ریزی درست، فعال سازی منابع و اصلاح حوزه اقتصادی و ایجاد زیرساخت های لازم می توان به نقطه ای رسید که این صندوق به شرایط پایدار بازگردد.

فسادستیزی و خدمت به مردم اولویت نخست است
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه اولویت نخست در حوزه اقتصادی، فسادستیزی و خدمت به مردم است، تصریح کرد: ریالی غیر از حقوق دولت دریافت کرده ام؛ بنابراین بدون هیچ ملاحظه‌ای، هرکجا تعارض منافع، تخلف و فسادی وجود داشته باشد با آن برخورد می‌کنم و تمام توانم را برای حفظ امانتی که سپرده شده به کار خواهم گرفت.
ترکی ظرفیت و نقش آفرینی صندوق های بازنشستگی در اقتصاد جهان را کلیدی توصیف کرد و افزود: صندوق‌های بازنشستگی موفق در دنیا که سهم قابل توجهی در چرخه اقتصادی کشورشان و حتی عرصه بین المللی ایفا می‌کنند، هدفمند و دارای برنامه هستند.

وجود قوانین متعدد یکی از مشکلات و آسیب های جدی برای صندوق بازنشستگی کشوری است
وی وجود قوانین متعدد را یکی از مشکلات و آسیب های جدی برای صندوق بازنشستگی کشوری و بازنشستگان تحت پوشش آن عنوان کرد و گفت: قوانین و مقررات باید مشکلات را حل کند درحالیکه اکنون بسیاری از این قوانین خود به یک مساله و آسیب جدی تبدیل شده است.
ترکی تأکید کرد: با توجه به شرایط اقتصادی نیازمند توجه ویژه و بیشتری به بازنشستگان هستیم و تلاش می کنیم تا در بودجه سال ۱۴۰۲ برنامه های پیشنهادی لازم برای بهبود وضعیت معیشت و رفاه آنها پیش بینی شود.
وی تصریح کرد: باید در قالب یک کمیته ویژه با حضور بازنشستگان متخصص و خبره، تمامی قوانین بالادستی احصا و جمع بندی شود تا قوانینی که کارآمد و مناسب برای رفع مشکلات بازنشستگان است و عمدتا در سه حوزه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی قرار می گیرد، به عنوان احکام دائمی در برنامه هفتم توسعه پیشنهاد و پیگیری شود.

تهیه پیش‌نویس نیازهای درمانی بازنشستگان
ترکی با بیان اینکه خدمات رفاهی باید به گونه ای برنامه‌ریزی شود که شأن و منزلت بازنشستگان باشد، به درمان و سلامت بازنشستگان کشوری به عنوان یک اولویت کلیدی و اجتناب ناپذیر اشاره و بیان کرد: با کمک تعدادی از کانون های بازنشستگی و در کمیته ای که به همین منظور تشکیل شده است، در حال تهیه پیش‌نویس نیازهای درمانی بازنشستگان هستیم تا پس از احصا و تدوین، جهت انعقاد قرارداد با شرکت های بیمه ای که بتوانند بهترین خدمات را ارائه کنند، استفاده کنیم.
وی موضوع بهداشت و درمان را یکی از مسائل اساسی و عمومی بازنشستگان برشمرد و گفت: از آنجایی که با افزایش سن، میزان آسیب پذیری و ابتلا به بیماری بیشتر می شود، بازنشستگان بخشی از حقوق خود را به امر سلامت اختصاص می دهند. به این منظور یکی از خدمات مورد تعهد صندوق حفظ و ارتقای سلامت آنها است.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری همچنین با اشاره به ظرفیت های بالای این صندوق در حوزه املاک و مستغلات و دارایی های منقول و غیرمنقول و امکان استفاده از آن ها در حوزه رفاهی و گردشگری، افزود: باید تمامی این دارایی و سرمایه های عظیم موجود ثبت و ضبط شود و برای آن برنامه ریزی مشخص و شفافی صورت گیرد تا از این ظرفیت ها برای حوزه رفاهی و گردشگری بازنشستگان استفاده شود.
وی کلیدی ترین سرمایه صندوق بازنشستگی کشوری را کانون های بازنشستگی دانست و گفت: اگر با مشورت و هم پای یکدیگر در مسیر درست و با برنامه حرکت کنیم به طور قطع می توانیم بسیاری از مشکلات موجود را حل کنیم.
در این نشست، تعدادی از روسای کانون های بازنشستگی استان تهران در سخنانی، مهم ترین مسائل و خواسته های بازنشستگان کشوری را با سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری مطرح کردند.
انتهای پیام/
بیش از ۹۰ درصد منابع صندوق بازنشستگی از منابع عمومی دولت تامین می‌شود خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار