معاون سازمان محیط زیست:

۹۵ درصد خاک های حاصل‌خیز دنیا تا ۲۰۵۰ از بین می رود

1401/09/14 - 12:28 - کد خبر: 82300 نسخه چاپی

نصر: معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: برای سال ۲۰۵۰ میلادی پیش‌بینی شده که باید کاربری زراعی حداقل ۶۰ درصد افزایش پیدا کند تا غذا برای کل جمعیت کره زمین تامین شود.

به گزارش نصر، ایرج حشمتی، روز دوشنبه در همایش حفاظت از خاک، افزود: دنیا در خصوص مسائل مربوط به خاک تصمیمات متقنی می‌گیرد و پیگیری‌هایی برای بهبود وضعیت خاک را در دست اقدام قرار می‌دهد.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۰ درصد از خاک‌های حاصل‌خیز دنیا از بین رفته و پیش‌بینی شده تا سال ۲۰۵۰ میلادی ۹۵ درصد از خاک‌های حاصل‌خیز از بین برود.
وی عنوان کرد: برای سال ۲۰۵۰ میلادی پیش‌بینی شده که باید کاربری زراعی حداقل ۶۰ درصد افزایش پیدا کند تا غذا برای کل جمعیت کره زمین تأمین شود.
حشمتی با اشاره به وظایف قانونی سازمان حفاظت از محیط زیست اذعان کرد: در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ پایش‌های مستمری از صنایع انجام شده و حدود ۷۴۰ مورد اخطار در سال ۹۹ صادر شده است.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ حدود هزار و ۵۰۰ اخطار صادر شده و ۲۸۸ مورد بازسازی انجام شده و حدود ۴۰۰ پرونده قضائی تشکیل شده که دنبال می‌شود.
وی با بیان اینکه بر اساس قانون حفاظت از خاک، جهاد کشاورزی مسئولیت مواجهه با تخریب خاک را بر عهده دارد و سازمان حفاظت محیط زیست ناظر است، اظهار کرد: همه در حفظ محیط زیست مسئول هستیم و باید این امانت الهی را به نسل‌های بعدی به‌صورت مناسب و کامل اهدا کنیم.
انتهای پیام/
۹۵ درصد خاک های حاصل‌خیز دنیا تا ۲۰۵۰ از بین می رود خبرگزاری مهر


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار