اختصاصی نصر|
اولین طرح متاورسیتی در تبریز رونمایی شد
نصر: اولین طرح متاورسیتی علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی تبریز رونمایی شد.
به گزارش نصر، پیمان کیهان ور رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آئین رونمایی از اولین طرح متاورسیتی در نشست خبری با نمایندگان رسانه های ارتباط جمعی گفت: برندینگ و مارکتینگ یکی از بحث هایی که امروزه در بخش دولتی فراموش شده است. پیشنهاد هایی از طرف شتاب دهنده های دانش بنیان و استارتاپ صورت گرفت که امروزه تمامی دانشگاه ها می خواهند در متاروس گامی بردارند. بررسی هایی از طرف دانشگاه انجام شد با وجود مشکل های زیر ساختی که داشتیم اما با توجه به ارزش افزوده به همراه فرایندهای متعددی از قبیل بازدهی و بهره وری که امروزه تاکید می شود به این نتیجه رسیدیم که متاروس می تواند عرصه خوبی باشد.
وی ادامه داد:بر اساس پروپوزال تهیه شده دانشگاه علوم پزشکی تبریز اولین دانشگاهی است که در عرصه متاورس شروع به کار کرده است و این کار را با توجه به امکانات موجود شروع خواهیم کرد.
رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: از طرف وزارت بهداشت به عنوان اولین پایلوت کشوری متاورسیتی علوم پزشکی انتخاب شده ایم.
وی در خصوص فعالیت برخی از شرکت ها گفت: شرکت هایی مثل آدیداس و نایک و سایر شرکت ها به صورت صنعتی وارد متاورس شده اند.
کیهان ور در ادامه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان یکی از برترین ها دانشگاه که در حال حاضر رتبه دو یا سه را دارد می تواند در عرصه برندینگ گام بهتری را بردارد.
کیهان ور درمورد هزینه های این پروژه گفت: هزینه بیشتری برای این موضوع نیاز است ولی این هزینه ها خیلی سریع تر بازده داده می شوند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر هزینه یک جسد ۵۰۰ میلیون است که ما میتوانیم با این هزینه یک جسد در فضای مجازی داشته باشیم که دانشجو ها می توانند به صورت آنلاین تمامی اندام های آن را ببینند و با جسد کار کنند.
رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: دانشگاه علوم پزشکی هر استانی مجری سلامت تمام مردم است. ما میخواهیم علاوه بر دانشجو تمام افراد بتوانند از آموزش های بهداشتی و سلامت بهره ببرند.
کیهان ور ادامه داد: در آسیا چهار دانشگاه وارد این عرصه متاورس شده است که در دنیا بیش تر از ۱۵ دانشگاه نیست.
وی اضافه کرد: اولین بیمارستان متاورس دنیا در امارت متحده عربی انجام می گیرد. ما جز ۱۰ دانشگاه اول دنیا هستیم که در علوم پزشکی هم جز ۵ دانشگاه اول دنیا به حساب می آیم که می خواهیم در این عرصه فعالیت کنیم.
وی در ادامه گفت: دنیای متاورس همانند دنیای خودمان است که هرچقدر بیشتر سرمایه گذاری کنیم بیشتر میتوانیم از آن استفاده کنیم که طبیعتا اتفاقات بهتری رقم خواهد خورد.
وی اظهار کرد: خانه های بهداشت در آینده باید هرکدام یک عینکی داشته باشند که هر مریضی مراجعه می کند بتواند با پزشکان در عرصه متاورس ارتباط برقرار کند.
انتهای پیام/
نصر