رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک:

پیش دبستانی «اجبار» نیست، اما ضروری است

1401/09/01 - 12:12 - کد خبر: 81155 نسخه چاپی

نصر: رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک گفت: دوره پیش از دبستان اجبار نیست، اما ضروری است.

به گزارش نصر، مجتبی همتی فر در نشست شورای برنامه ریزی و نظارت پیش دبستان و کودکستان‌های شهر تهران ماموریت اصلی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک را «سازماندهی مراکز تربیت کودک به خصوص در سه سال دوم کودکی»، «توانمندسازی خانواده‌ها» و «ارتقای زیست بوم کودکی در ایران» برشمرد و اظهار کرد: آینده کشور وابسته به شیوه تربیت امروز کودکان است، اگر براساس منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به این امر توجه کنیم، می‌توانیم امید داشته باشیم که دانش آموزان و نسل فردای ما پیشرفتی که مدنظر است را محقق کنند.
وی افزود: دوره پیش از دبستان، جزیی از حوزه دبستان نیست، بلکه خود یک دوره تربیتی مستقل است و خدمت به کودکان قبل از ورود به دبستان جدا از ماموریت و رسالت این سازمان، یک وظیفه شرعی محسوب می‌شود.
رئیس سازمان ملی تعلیم وتربیت کودک در ادامه تصریح کرد: همه ما در کنار وظایف اداری خود باید برای کودکان برنامه داشته باشیم.
همتی‌فر با اشاره به ضرورت تشکیل سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در راستای مدیریت یکپارچه سازی تصمیم ها و برنام ریزی ها در عرصه کودکی تاکید کرد: در کنار تشکیل سازمان، مطالعاتی بومی در رابطه با دوره کودکی انجام می‌شود تا منجر به شکل گیری الگوی نظری و عملی تربیت کودک در ایران شود.
وی با تأکید بر این‌که مربی باید نحوه کار با کودک را به صورت تخصصی بداند و موقعیت‌های تربیتی را فراهم کند، اظهار کرد: در این خصوص رشته‌های مختلفی داریم که مربیان نه تنها خود فرا می‌گیرند بلکه به خانواده برای مهارت کار با کودک در خانه یاد می‌دهند.
همتی‌فر با بیان اینکه جایگاه رابطه بین مربی و کودک بسیار حائز اهمیت است، گفت: وظایف سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ارائه خدمات به کودکان و خانواده های این کودکان است و محصولات فرهنگی و تربیتی و همه امور نیز زیر نظر سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منتشر می شود، محصولات قابل توصیه به خانواده ها و کودکستان ها در قالب بسته های محتوایی معرفی می شود و امید است در آینده به عنوان رویدادهای اصلی سازمان تثبیت شود.
انتهای پیام/
پیش دبستانی «اجبار» نیست، اما ضروری است خبرگزاری ایرنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار