وزیر آموزش و پرورش:

همه ظرفیتهای کشور باید در کلاس درس متمرکز شود

1401/08/26 - 11:00 - کد خبر: 80754 نسخه چاپی

نصر: وزیر آموزش و پروش گفت: حوادث اخیر و ناآرامی ها نشان داد همه ظرفیتهای کشور باید در کلاس درس متمرکز و در آنجا پیاده شود و فعالیتهای خارج از مدرسه و کلاس درس کافی نیست.

به گزارش نصر، یوسف نوری روز پنجشنبه در چهاردهمین نشست هم اندیشی سالانه ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در مشهد افزود: باید لایه باور دانش آموزان تغییر کند و حوزه علمیه باید در این خصوص به کمک آموزش و پرورش بیاید. 
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش تنها نهادی است که ارتباط قانونی با خانواده های کودکان، نوجوانان و جوانان دارد اما از این ظرفیت هیچ استفاده ای نمی شود.
وزیر آموزش و پروش گفت:  از ابتدای انقلاب تا کنون ریزش ها و رویش هایی داشته ایم که رویش ها مبتنی بر فطرت و با هدف الهی بوده است اما امروز استکبار از غریزه برای ریزش نیروها استفاده و مردم را تحریک می کند.
نوری افزود: سند ۲۰۳۰ راهکاری از سوی استکبار برای در اختیار گرفتن نظام آموزش و پروش بود اما در کنار آن، رویش ها و افراد متدینی وجود داشتند که به پرچمداری مقام معظم رهبری از این انحراف جلوگیری کردند.
وی ادامه داد: همچنین دوره پیش از دبستان به عنوان مهمترین دوره در آموزش و پرورش در این نظام فراموش شده و این دوره به بهزیستی واگذار شده بود و همه تمرکز روی دانشگاه بود و آموزش و پرورش به قدری ضعیف شد که دیگر مربی پرورشی نداشتیم.
وزیر آموزش و پروش گفت:در مقابل ۳۰ هزار بازنشسته فرهنگی، فقط سه هزار دانشجو در حوزه فرهنگیان جذب شدند و راه باز شد تا افراد، بی حساب و کتاب وارد آموزش و پرورش شوند.
نوری افزود: اگر همه نهادهای فرهنگی و علمی با آموزش و پرورش همکاری کنند به نتایج خیلی خوبی می رسیم همان گونه که ستاد نانو با آموزش و پرورش همکاری کرد و هم اینک در نانو رتبه چهارم جهان را به دست آورده ایم.
وی اضافه کرد: تامین نیروی انسانی متخصص، بازنگری محتوای کتاب های درسی، رتبه بندی معلمان و رتبه بندی مدارس برای تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از اولویت های کاری این وزارتخانه است.
او تاکید کرد: باید از کارهای نمایشی به سمت کارهای مبنایی تغییر رویکرد داد، در آموزش و پرورش کار نشده و این حوزه نیاز جدی به کار و توجه دارد چرا که بستر همه حوزه ها آموزش و پرورش است و باید دانش آموزان و معلمان را توانمند کرد.
لزوم ورود جدی حوزه علمیه به آموزش و پرورش
قایم مقام مدیر حوزه های علمیه کشور در امور استان ها نیز در این نشست گفت: برای کارآمدی این گونه نشست ها، نظرات باید تبدیل به مصوبه و در آموزش و پرورش اجرایی شود.
حجت الاسلام حمید ملکی افزود: حوزه باید با جدیت به آموزش و پرورش ورود کند و براساس تفاهمنامه برای کارآمد شدن سیستم آموزشی و تربیتی کشور تلاش شود.
وی ادامه داد: تقویت متون و منابع انسانی آموزش و پرورش مورد قبول حوزه علمیه است اما تفاهمنامه های بین این ۲ نهاد از جمله طرح امین نیز باید مورد تاکید باشد.
طرح امین، طرحی است که هرساله توسط وزارت آموزش و پرورش با همکاری معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه و جامعه الزهرا(س) به منظور استخدام طلاب با محوریت طرح مدارس امین صورت می گیرد.
چهاردهمین نشست هم اندیشی سالانه ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش روز ۲۵ آبان به میزبانی آموزش و پرورش خراسان رضوی در مشهد آغاز به کار کرد و امروز ۲۶ آبان ماه به کار خود پایان می دهد.
انتهای پیام/
همه ظرفیتهای کشور باید در کلاس درس متمرکز شود خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار