ایلان ماسک درباره آینده: تونلهای عمق زمین و سفر زمینی با موشک
نصر: تمدن های عجیب و غریب یا تمدن هایی که از قبل از میلیون ها سال وجود داشتند را کشف خواهیم کرد. معتقدم رفتن به آنجا و کشف کهکشان ها خیلی لذت بخش خواهد بود.
به گزارش عصرایران از خبرگزاری فرانسه، ایلان ماسک (51 ساله) کارآفرین، مبتکر، فعال اقتصادی و ثروتمندترین فرد جهان در سخنرانی در حاشیه اجلاس گروه 20 در بالی اندونزی، پیش بینی و برآورد خود را برای آینده دنیا مطرح کرد.
نشست سران گروه 20 هم اکنون در جزیره بالی اندونزی در حال برگزاری است. گروه 20 شامل 20 اقتصاد بزرگ و برتر جهان است.
ایلان ماسک در حالی که در تاریکی نشسته؛ پیراهن سنتی اندونزی به تن داشت و تعدادی شمع در کنارش روشن کرده بود اینترنتی سخنرانی کرد.
در این سخنرانی، شماری از فعالان اقتصادی و مدیران شرکت های برجسته جهانی حضور داشتند.
او درباره وضعیتش گفت: "برق اینجا 3 دقیقه قبل قطع شد. به همین دلیل من در تاریکی ام".
او در پاسخ به این سوال که چرا به جزیره بالی اندونزی سفر نکرد به طنز گفت: " کار در روزهای اخیر افزایش یافته" . اشاره ایلان به خرید توییتر است.
ایلان ماسک به تازگی با پرداخت 44 میلیارد دلار، شبکه اجتماعی توییتر را خرید. وی در روزهای اخیر با تصمیماتی از جمله اخراج گسترده نیروهای توییتر، توقف ارائه غذای مجانی به کارکنان، تبدیل دورکاری نیروها به حضوری و پولی شدن علامت تیک آبی، جنجال زیادی ایجاد کرده است.
او در این سخنرانی و پرسش و پاسخ با حاضران به پیش بینی اتفاقات آینده پرداخت. مثلا حفر تونل در عمق زمین برای حل مشکل ترافیک، سفر با موشک به جای جای زمین در کمتر از یک ساعت و کشف حیات در خارج از کره زمین و فضا.
ایلان ماسک گفت: "تمدن های عجیب و غریب یا تمدن هایی که از قبل از میلیون ها سال وجود داشتند را کشف خواهیم کرد. معتقدم رفتن به آنجا و کشف کهکشان ها خیلی لذت بخش خواهد بود".
او سپس به فواید حفر تونل در عمق زمین در مقایسه با خودروهای پرنده برای حل مشکل ترافیک اشاره کرد و گفت: "ماشین ها روی سرتان سقوط می کنند و از نظر حریم خصوصی هم بد هستند".
وی افزود: "خودروی های برقی و تونل های عمق زمین، قطعا راه حل بدترین ترافیک در هر شهری هستند زیرا می توانید به طبقات مورد نظر خود در پایین بیایید تا ترافیک تمام شود".
خبرگزاری فرانسه در توصیف سخنرانی او نوشت: در کنار نگاه مثبت ایلان ماسک به آینده اندونزی به عنوان یک کشور در حال توسعه، سخنرانی او بر نظرات عجیب و غریبش درباره آینده زمین متمرکز بود.
اندونزی از ایلان ماسک خواسته بود از این کشور به عنوان پایگاه پرتاب موشک اسپیس ایکس استفاده کند چون مزیت های زیادی دارد از جمله نزدیک بودن به خط استوا .
ماسک در واکنش گفت دوست دارد در سراسر جهان، مراکز پرتاب موشک راه اندازی کند تا مردم بتوانند با سرعت 20 برابر صوت، به هر جایی در جهان سفر کنند.
او توضیح داد: "به نظرم این اتفاق جهان را باز می کند. یعنی در کمتر از یک ساعت میتوانید به هر جایی در جهان سفر کنید".
او به طنز گفت: به این فیلم نگاه کنید. وضعیت عجیب و غریبی است. اینجا در تاریکی در محاصره شمع ها هستم. این خنده دارترین چیز است ".
تولید خودروی برقی تسلا، شرکت فضایی اسپیس ایکس، برنامه اینترنت ماهواره ای استارلینک و طرح حمل و نقل هایپرلوپ بخشی از برنامه ها و فعالیت های اوست.
ایلان ماسک متولد آفریقای جنوبی از مادری کانادایی و پدری اهل همین کشور است؛ در آمریکا تحصیل کرد و آنجا زندگی می کند. او شهروندی سه کشور آفریقای جنوبی، کانادا و آمریکا را دارد. وی نزدیک به 200 میلیارد دلار ثروت دارد.
انتهای پیام/
خبرگزاری عصرایران