به گزارش نصر به نقل از ایرنا، بهروز مهدوی، روز پنجشنبه در مراسم رونمایی و آغاز طرح شناسنامه دار کردن گوشت های استحصالی روزانه سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز با بیان اینکه فرهنگ مصرف گوشت های مطمئن باید در جامعه ترویج یابد، ادامه داد: بسیاری بر این باور هستند که گوشت های دام ذبح شده در کنار جاده بسیار خوب است که امری کاملاً غلط بوده و باید جلوی تبلیغات منفی آن را گرفت.
وی با اشاره به اینکه گوشت قرمز از کالاهای اساسی مردم محسوب می شود، افزود: رعایت موارد بهداشتی در کشتار، حمل و تحویل آن به مشتری ضروری است.
وی اظهار داشت: گوشت باید در سالم ترین شرایط ممکن به دست مردم برسد و ما همواره پیگیر این موضوع هستیم و دست اندرکاران این امر نیز باید در این خصوص مراقبت های ویژه انجام دهند.
فرماندار تبریز گفت: از مرحله سلامت دام تا ذبح و حمل نظارت می شود تا گوشت سالم به دست مردم برسد که البته باید مردم نیز همکاری کنند تا خارج از این سیستم ذبح دام انجام نشود.
سرپرست سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز نیز در این مراسم با بیان اینکه طرح شناسنامه دار کردن گوشت های استحصالی گامی مهم برای اطمینان بخشی به مردم از خرید است، گفت: با آغاز اجرای این طرح مردم در مراجعه به واحدهای فروش گوشت از طریق نشان های نصب شده به جنسیت محصول مورد خرید خود اطمینان خواهند کرد.
کریم قدرتی، افزود: از این پس به جای مهر آبی بر روی دام ها، از دو نشان رنگ آبی که نشانگر جنسیت نر و رنگ نارنجی که نشانگر جنسیت ماده بر روی گوشت نصب می شود تا تشخیص گوشت های عرضه شده به راحتی امکان پذیر باشد.
وی اظهار داشت: علاوه بر استفاده از رنگ ها از علائم بین المللی به همراه متنی به زبان رسمی کشور برای اطمینان بخشی به مردم استفاده می شود تا آنان بدون شک و شبهه اقدام به خرید محصول مورد نیاز خود کنند.
قدرتی با اشاره به اینکه با اجرای این طرح نظارت ها نیز تسهیل می شود، ادامه داد: با اجرای این طرح، تخلفات ناشی از خلاء های موجود در مرحله توزیع و عرضه گوشت به کمترین حد می رسد.
انتهای پیام/