سخنگوی وزارت امور خارجه:
تحریم، زبان بینالمللی آمریکا و متحدانش شده است
نصر: سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه تحریم، زبان بینالمللی آمریکا و متحدانش شده، اعلام کرد: توسل به زور و تحریم برای شنیده نشدن صدای دیگران، توسط کشوری که ادعاهای حقوق بشری اش گوش دنیا را کر کرده، چندان شگفت آور نیست. کانادا به رفتارهای آپارتایدی عادت دارد.
به گزارش نصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پی تحریمهای کانادا علیه تعدادی از رسانههای ایرانی در صفحه اینستاگرامش نوشت: جنون تحریم دولت آمریکا ویروسی شده و به سرعت به دوستانش منتقل میشود!
وی افزود: تحریم خبرگزاری تسنیم، روزنامه کیهان، نورنیوز، خبرگزاری فارس، مدیرمسئول کیهان، رئیس فعلی و سابق سازمان صدا و سیما و یک خبرنگار این سازمان، جدیدترین فهرست تحریمی دولت کانادا علیه ایران و ایرانیان است!
سخنگوی وزارت خارجه همچنین نوشت: این اولین هنرمندی دولت کانادا در تحریم اصحاب رسانه و رسانههای خبری معتبر ایران نبود، این کشور قبلا پرس تی وی شبکه خبری انگلیسی زبان ایرانی را نیز تحریم کرده بود!
وی ادامه داد:از نظر دولت کانادا و شرکای غربی ضدایرانی آن، ملت ایران علاوه بر تحریمهای اقتصادی، حق اظهار رأی و نظر نیز ندارند! مگر آنکه مثل خود آنها و به زبان فرهنگی خود آنها حرف بزنند، مثل ایران اینترنشنال، منوتو و...!
سخنگوی دستگاه دیپلماسی اضافه کرد:تحریم رسانهها و اهالی قلم ایران، نقض بخشی از حقوق اساسی ملت ایران در رساندن صدا و نظر خود به جهانیان و نیز گویای پوچ بودن شعار غرب در خصوص «دسترسی آزاد به اطلاعات» و «آزادی بیان» است؛ همان حقوقی که غرب مدعی و مروج آن است و بر مبنای این ادعا، حتی توهین به مقدسات دینی و سماوی را مجاز میشمارد!
وی یادآور شد: البته توسل به زور و تحریم برای شنیده نشدن صدای دیگران، توسط کشوری که ادعاهای حقوق بشری اش گوش دنیا را کر کرده، چندان شگفت آور نیست. کانادا به رفتارهای آپارتایدی عادت دارد! گورهای دسته جمعی کودکان بومی این سرزمین، سند آن است! و اینک به آپارتاید رسانهای روی آورده است!!
وی افزود: آنگاه که شعار رنگ میبازد و منطق ضعیف میشود، چارهای جز توسل به زور و تحریم باقی نمیماند. تحریم؛ زبان بینالمللی آمریکا و متحدانش شده است!
به گزارش فارس، دولت کانادا در ادامه تحریمهایی که اخیرا علیه اشخاص و نهادهای ایرانی اعمال کرد، ۶ فرد و چهار نهاد را به بهانه نقض حقوق بشر در ایران در فهرست تحریم قرار داد. خبرگزاری فارس، شورای نگهبان، مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام چهار نهادی هستند که در فهرست تحریمها قرار گرفتهاند. کانادا همچنین حشمتالله فلاحتپیشه، محمد کرمی، صغری خدادای، عزتالله ضرغامی، سید مجید میراحمدی و عباس علی کدخدایی را در این فهرست قرار داده است. این تحریمها در ادامه حمایتهای کانادا از اغتشاشات اخیر در ایران صورت گرفته است. دولت کانادا هفته پیش هم ۳ نهاد و ۱۷ فرد از جمله محمد جواد ظریف، وزیر خارجه سابق ایران را در فهرست تحریم قرار داده بود.امیر حاتمی، حسین شریعتمداری، سعید مرتضوی، عبدالرضا رحمانی فاضلی، سالار آبنوش، قاسم رضایی، منوچهر اماناللهی، کیومرث حیدری، غلامرضا ضیایی، علی رضوانی، سید احمد خاتمی، لیلا واثقی، پیمان جبلی، علی لاریجانی، محمد جواد ظریف، محمد باقر ذوالقدر و ابوالفضل شکارچی ۱۷ فردی بودند که هفته گذشته در فهرست تحریمها قرار گرفته بودند.دولت کانادا همچنین پیش از این روزنامه کیهان، خبرگزاری تسنیم و نورنیوز را در فهرست تحریمهای خود قرار داده بود.
گفتنی است، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۱۴ مهر ماه در پی مداخله جوییهای کانادا در امور داخلی ایران در صفحه اینستاگرامش نوشته بود: وقتی حقوق بشر، بازیچه و ابزار اعمال فشار سیاسی بر دیگران میشود، امپراطوری رسانهای نظام سلطه نیز کمک میکند که متهمان نقض سیستماتیک حقوق بشر، در جایگاه مدعیان قرار گیرند.جهانیان هنوز روایتهای غم انگیز جدا کردن اجباری بیش از ۱۵۰ هزار کودک بومی از خانوادههایشان و رسوایی حدود یک سال پیش کشف گورهای دسته جمعی صدها تن از این کودکان در حیاط مدارس مسکونی کانادا را از یاد نبردهاند!
پایان پیام/
خبرگزاری فارس