به گزارش نصر به نقل از ایرنا، حمید صمدزاده روز چهارشنبه در گفت وگویی افزود: هر سال در وزارت بهداشت تعرفه هایی برای خدمات دندانپزشکی تعریف می شود اما هیچ یک از دستگاه های مسئول از جمله بیمه ها این تعرفه ها را قبول ندارند و می گویند تعرفه ها بالا است، انجمن صنفی دندانپزشکان هم قبول ندارند و می گویند تعرفه ها خیلی پایین است و بر اساس تعرفه ها عمل نمی شود.
وی گفت: تعرفه گذاری خدمات دندانپزشکی هر سال در معاونت درمان وزارت بهداشت انجام می شود و حتی در مواردی مصوبه هیات وزیران را هم داشته و این طور نیست که خدمات دندانپزشکی تعرفه مشخصی نداشته باشد اما عملا اجرا نمی شود.
صمدزاده ادامه داد: این تعرفه ها هر سال هم برای بخش دولتی و هم خصوصی و هم خیریه تعریف می شود اما به مرحله اجرا نمی رسد. البته بخش مراکز دندانپزشکی دولتی که تعدادشان کم است تا حدی این تعرفه ها رعایت می کنند اما سایر بخش ها از تعرفه های مشخصی برای خدمات دندانپزشکی پیروی نمی کنند.
رئیس اداره بهداشت دهان و دندان وزارت بهداشت افزود: به عنوان مثال برای پر کردن دندان یک جا ۱۰۰ هزار تومان، جای دیگر ۲۰۰ هزار تومان، جای دیگر ۳۰۰ هزار تومان و جای دیگر ۴۰۰ هزار تومان دریافت می کنند یک جا هم ممکن است ۸۰ هزار تومان بگیرد در حالی که تعرفه خدمات پرکردن دندان در بخش دولتی حدود ۴۰ هزار تومان و در بخش خصوصی بین ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان است.
پیش از این ایرج حریرچی، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفته بود: خدمات دندانپزشکی در ایران بسیار گران است و بسیاری از مردم توان و استطاعت مراجعه به دندانپزشک را ندارند.
وی افزود: هیچ اقدامی در حوزه سلامت نباید وجود داشته باشد مگر آنکه فقرا از آن بهره مند شوند و در هیچ کاری نباید «به طرف فقرا بودن» را فراموش کنیم.
به گفته او، در سال ۹۲، و قبل از دولت تدبیر و امید ۴۰ درصد مردم هیچ نوع خدمت دندانپزشکی در کشور دریافت نمی کردند که البته اکنون خدمات پیشگیرانه مانند فلورایدتراپی و فیشورسیلنت برای دانش آموزان انجام می شود.
انتهای پیام/