رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
تزریق دُز یادآور واکسن کرونا ضروری است/ جان باختن ۸ بیمار کرونایی در دوهفته گذشته
نصر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: تزریق دُز یادآور واکسن کرونا در سالجاری برای همهی اقشار جامعه مخصوصاً کادر بیمارستانی و کارکنان امری ضروری است.
به گزارش نصر، بهمن نقی پور در شصت و پنجمین جلسهی ستاد فرماندهی مدیریت مقابله با کرونا که با حضور اعضای ستاد فرماندهی مدیریت کرونا روز چهارشنبه، ۲۹ اسفند ماه برگزار شد، ضمن عرض تبریک ولادت با سعادت امام موسی کاظم(ع) و با تاکید بر لزوم ادامه رعایت پروتکلهای بهداشت فردی و اجتماعی در مقابله با موج هفتم کرونا، اظهار کرد: مسئولین واحدها برای تکمیل واکسیناسیون یادآور پرسنل و کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی خود اهتمام جدی داشته باشند.
وی با اشاره به ورود موج هفتم کرونا در کشور و استان گفت: ضروری است دستور العمل های لازم جهت کنترل موج هفتم کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی دولتی، خصوصی، دانشگاهی و غیر دانشگاهی جهت اطلاع رسانی ارسال شود.
دکتر نقی پور با اشاره به استفاده از ماسک و تاثیر پیشگیرانه آن در کاهش بار بیماری گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا جداسازی افراد علامتدار از سالم و رعایت شیوه نامههای بهداشتی ضروری است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به حجم قابل توجه مسافرتهای بین شهری گفت: ضروری است مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز به صورت گسترده و جدی در سایت دانشگاه علوم پزشکی، صدا وسیما و سایر رسانهها در خصوص مقابله با کووید ۱۹ در موج هفتم اطلاع رسانی کنند و استفاده از اساتید و متخصصین در رابطه با آموزش همگانی در مقابله با بیماری کرونا و تهیه فیلم کوتاه و مصاحبه و... و بازپخش آن از تمامی وسایل ارتباط جمعی برای حساس کردن مردم به افزایش مبتلایان به کووید ۱۹ انجام گیرد.
وی، استفاده استعلاجی کارکنان و کادر بهداشتی و درمانی در زمان ابتلا به کرونا را پنج روزه دانست و گفت: با توجه به تصمیمات کمیته علمی کووید ۱۹ مدت زمان استفاده استعلاجی کارکنان و کادر بهداشتی و درمانی را در زمان ابتلا به بیماری کرونا پنج روز است.
دراین جلسه معاونتهای درمان، بهداشت، مسئول کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا و مدیران مراکز بهداشتی و درمانی به ارائه گزارش عملکرد واحدهای تحت مدیریت خود در خصوص مقابله با بیماری کرونا پرداختند و آمادگی کامل مراکز بهداشتی و درمانی به منظور افزایش ارائه خدمات و ایجاد رغبت به واکسیناسیون و افزایش دقت و بررسی رعایت پروتکلهای بهداشتی را اعلام کردند.
بر اساس اطلاعات ارائه شده در این جسله، با وجود قرمز و نارنجی شدن تعدادی از شهرستانهای کشور خوشبختانه در استان شهر نارنجی و قرمز نداریم اما در حال حاضر از ۲۱ شهرستان استان شش شهرستان (آذرشهر، جلفا، سراب، شبستر، مراغه و ملکان) در وضعیت زرد کرونایی و شهر تبریز و بقیه شهرستانها نیز در وضعیت آبی قرار دارند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، همچنین در حال حاضر ۱۴۱ بیمار مبتلا به کرونا در استان بستری هستند که ۲۲ نفر از آنها تحت مراقبتهای ویژه قرار دارند و متاسفانه هشت نفر از بیماران کرونایی در طول دو هفته گذشته نیز فوت کردهاند.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا