فوتبالیست جوانی که مدال طلای علمی گرفت

1401/04/18 - 09:58 - کد خبر: 67970 نسخه چاپی

نصر: فوتبالیست جوان میاندوآبی فوتبال تبریز گفت: فوتبالیست‌ها کمتر به درس توجه دارند اما من سعی کردم هم تحصیل علم و هم فوتبالم را به صورت موازی جلو ببرم.

به گزارش نصر، امیررضا اسکندرزاده فوتبالیست جوانی که در فوتبال تبریز بازی می‌کند، با همکاری با پرفسور مهرداد فوج لعلی در پروژه ترمیم و بازیافت آسفالت با استفاده از امواج الکترومغناطیس ‌در جشنواره mte  مالزی جایزه ویژه رومانی و مدال طلای  انجمن مخترعین ترکیه را کسب کرد.
امیررضا اسکندرزاده، متولد سال 1382 میاندوآب است. وی در مورد شروع فوتبالش اظهار داشت: من از 8 سالگی فوتبال را در زادگاهم آغاز کردم اما چون امکانات شهرمان ضعیف است در ادامه به تبریز آمده و سابقه بازی در تیم‌های  تبریز را دارم.
وی در مورد اینکه چطور جذب فوتبال تبریز شد، گفت: یکی از تیم‌های تبریزی که در لیگ دسته یک امید کشور حضور دارد، اطلاعیه داده بود و در تست این باشگاه حضور یافته و مورد تأیید مربیان این تیم قرار گرفتم.
وی یادآور شد: فوتبالیست‌ها کمتر به درس توجه دارند اما من سعی کردم هم درس و هم فوتبالم را به صورت موازی جلو ببرم و هیچ کدام را فدای دیگری نکنم و الان در شهرمان مردم از لطف‌شان بهم لقب نابغه جوان دادند و من از این بابت انرژی گرفته و انگیزه زیادی دارم و در حال حاضر دانشجو هستم.
اسکندرزاده در مورد اختراعش گفت: من از طریق رسانه با پرفسور مهرداد فوج لعلی آشنا شدم که سابقه چندین اختراع را دارد. چون در منطقه سردسیر زندگی می‌کنیم هر ساله شاهد تخریب آسفالت خیابان‌ها بعد از زمستان بوده و با ایشان در مورد ترمیم آسفالت با استفاده از امواج الکترومغناطیس پروژه‌ای را آغاز و خوشبختانه در انجمن مخترعین کشور ترکیه موفق به کسب مدال طلا شدیم.
وی در این مورد افزود: در مواقعی که آسفالت از جاده‌ها برداشته می‌شود هم از لحاظ زیست‌محیطی امحای آن مشکل است و اگر سوزانده شود، آلایندگی هوا ایجاد می‌کند‌.
این دستگاه توسط امواج الکترومغناطیس بدون اینکه قیر آسفالت بسوزد با ریزش مولکولی اسلالت ذوب شده و بدون افزودن ماده شیمیایی دیگر تبدیل به آسفالت تازه می‌شود و مدت زمان پروسه ۳۰ دقیقه است.
اسکندرزاده تصریح کرد: در قسمت ترمیم نیز وقتی ترک‌های آسفالت جاده‌ها و یا گودال‌های کوچک را ترمیم کنند، آسفالت جدید به آنجا ریخته می‌شود و سپس غلطک می‌شود‌. ولی چون آسفالت قدیمی سرد است به آسفالت جدید نمی‌چسبد، از این‌رو در بارندگی دوباره خرد شده و از بین می‌رود ‌و یا با مشعل‌های دستی جداره‌ها را گرم می‌کنند  که آن هم موجب سوختن قیر شده و خاصیت چسبندگی آن کاهش می‌یابد.
با این طرح امواج بدون اینکه به اطراف منعکس شود روی قسمت ترمیم تابیده می‌شود‌. در مدت زمان ۵ دقیقه دمای آسفالت به ۷۰ درجه افزایش می‌‌یابد بدون اینکه حرارت مستقیم تابیده شود و سپس آسفالت تازه ریخته شده و غلطک می‌شود. 
اسکندرزاده گفت: الگوی ورزشی‌ام رونالدو و سقف آرزوهام یکی از چهره‌های تأثیرگذار فوتبال باشم و در آینده در نظر دارم در ایران تیمداری کنم.
وی افزود: برنامه آینده و تحصیلی‌ام این است که در ایران در لیگ‌های معتبر باشگاهی تیمداری کنم.
انتهای پیام/
فوتبالیست جوانی که مدال طلای علمی گرفت خبرگزاری فارس


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار