معاون بهداشت دانشگاه خبر داد:
فراهم سازی بسترهای توانمندسازی پژوهشی و درمانی کشورهای همسایه در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
نصر: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به موقعیت استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی تبریز، گفت: این دانشگاه بسترهای لازم جهت توانمندسازی کشورهای همسایه در حوزه آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی را فراهم کرده است.
به گزارش نصر، حسین حقائی روز دوشنبه، ششم تیرماه در کارگاه ملی "نهایی سازی برنامه ارتقای آمادگی و پاسخ به پاندمی کووید-۱۹، آنفلوآنزا و سایر بیماریهای حاد تنفسی واگیردار (نوپدید و بازپدید)" که با حضور نمایندگانی از سازمان بهداشت جهانی در تبریز برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری چنین کارگاهی موجب افزایش توانمندی، عملکرد و تجربه ما میشود زیرا امکان استفاده از تجارب ارزشمند سایر کشورها در سایه حضور همکاران گرامی از سازمان بهداشت جهانی و یونیسف این امکان را برای ما فراهم ساخته است.
به گزارش ایسنا، وی در ادامه خاطرنشان کرد: امیدواریم به اهداف تعیین شده کارگاه در حوزه تدوین برنامهای جامع جهت مقابله با بیماریهای تنفسی در کشور برسیم.
وی با اشاره به بهبود وضعیت کرونا در کشور، افزود: خدا را شاکر هستیم که بعد از گذشت بیش از دو سال در سایه تلاشهای شبانه روزی همکاران با نگرش سیستمی، مشارکت همگانی و همکاریهای بین بخشی با رویکرد ارتقای مستمر کیفیت توانستیم این تهدید جهانی را به یک فرصت تبدیل کنیم که شاهد آن نیز همین گردهمایی امروز است.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا