خبر/
معرفی اعضای هیات داوران پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی تبریز
نصر: پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی از سری برنامه های نوزدهمین جشنواره بینالمللی امام رضا (ع) همزمان با دهه کرامت در تبریز برگزار میشود.
به گزارش نصر، این جشنواره در دوره پانزدهم خود به میزبانی تبریز و از شانزدهم تا نوزدهم خردادماه جاری برگزار میشود و نوزدهم خردادماه در آستانه ولادت باسعادت امام رضا (ع) نفرات و گروههای برگزیده خود را از میان دوازده گروه راه یافته به بخش جشنواره، معرفی خواهد کرد.
کوروش زارعی، سعید اسدی و فرزاد تقیلر از اساتید هنر تئاتر کشور و استان، داوری این جشنواره را بر عهده دارند.
گفتنی است "کوروش زارعی" بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون متولد میناب است. وی بازیگری را از تئاتر شروع کرد و با سریال حضرت یوسف به شهرت رسید و کارگردانی تئاتر را نیز در کارنامه هنری خود دارد.
وی در سال 64 وقتی 13 ساله بود بصورت جدی در تئاتر حضور داشت و در سال 1373 نمایش گل و جهله را کارگردانی کرد که به مقام دوم جایزه کانون ملی منتقدان رسید.
بعد از مهاجرت به تهران و ادامه فعالیت در سال 1381 با سریال غروب بی پایان به کارگردانی جواد افشار وارد قاب تلویزیون شد، وی در تنها تجربه سینمایی خود سال 88 در فیلم روز رستاخیز بازی کرده است.
زارعی در سال 1383 با بازی در سریال یوسف پیامبر در نقش لاوی برادر بزرگ حضرت یوسف درخشید و سپس در سریال مختار و کیمیا نیز تجربه بازی داشت.
وی مسئول واحد کارشناسی دفتر مرکزی نمایش بچه های مسجد بود و سپس عضو انجمن بازیگران و کارگردانان خانه تئاتر ایران و مسئول واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان تهران شد.
همچنین سعید اسدی، متولد ۱۳۵۲ در کرمانشاه، دانشآموخته تئاتر و سینما و مدرس دانشگاه، نمایشنامهنویس و پژوهشگر تئاتر است.
مدیریت مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران، دو دوره دبیری جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، عضویت در هیأت انتخاب سیامین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر ۱۳۹۰، مدیریت گروه آموزشی نمایش دانشگاه سوره اصفهان، دبیر سرویس مقالات و ترجمه مجله صحنه، عضویت در شورای پژوهشی و انتشارات ادارهکل هنرهای نمایشی، داور چندین دوره انتخاب کتاب سال و کتاب فصل جمهوری اسلامی ایران، داور و بازخوان چندین دوره از جشنوارههای ملی و بینالمللی تئاتر فجر، سوره، ماه، حقیقت، تجربه و تئاتر دانشگاهی و داور نمایشنامهنویسی و نمایشنامهخوانی جشنواره دانشگاهی، بخشی از فعالیتهای اجرایی سعید اسدی است.
اسدی همچنین مقالات متعددی از جمله مقاله علمی پژوهشی «نشانهشناسی نام در نمایشنامه» در مجله هنرهای زیبا، مقاله علمی پژوهشی «درآمدی بر روایتشناسی نمایش با نگاهی به نظریههای متأخر روایتشناسی» در فصلنامه تئاتر، مقاله علمی پژوهشی «تکوین زیر میدان موج نوی تئاتر ایران» در مجله علوم اجتماعی دانشگاه تهران، «آسیبشناسی تئاتر دفاع مقدس» در مجله صحنه، «ون سان ونگوگ» در فصلنامه هنر و… را منتشر کرده است.
وی راهنمایی دهها پایاننامه دانشگاهی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد سینما و تئاتر را برعهده داشته است.
نگارش نمایشنامههای «سرود دوباره کلات»، «تیره مثل سوءتفاهم»، «تجیر بلور»، «بزرگراه»، «لیبرو میخشکد»، «سایهٔ دار بر دار»، فیلمنامههای «بغض باویال»، «گیسهای سوخته» و «نیمه تاریک ماه» و کارگردانی نمایشهای «جزیره» اثر فوگارد، «سرود دوباره کلات»، «تکرار یک پرده» و فیلمهای «تو برخوان و بر گوی با راستان»، «بازگشت» و «کافه»، از فعالیتهای هنری اسدی است.
فرزاد تقی لر نیز متولد 1356 تبریز و دارای مدرک دکترای پژوهش هنر است.
وی مدیر گروه رشته نمایش دانشگاه نبی اکرم تبریز،کارشناس و کارشناس ارشد رشته تئاتر بوده و نگارش و ترجمه ی کتاب و نمایشنامه های هنریک ایبسن و درام مدرن، بر گستره ی تئاتر، محاکمه ی ابدی، قالیبافان، سرسرا، ملکه، جدال کور، بن بست...، کارگردانی نمایشهای حکایت شهر سنگی، آینه قلمدون، کاکتوس... را در کارنامه فعالیت هنری خود دارد.
وی کارشناس و سرپرست گروه پژوهش نخستین مجله ی تئاتر تلویزیونی استان آذربایجان شرقی است و نویسندگی و کارگردانی فیلم بلند پژوهشی پشت و روی صحنه آبی و برفراز صحنه آبی پیرامون آثار و اندیشه های استاد اکبر رادی و نگارش ده ها مقاله ی علمی – پژوهشی از دیگر فعالیتهای وی محسوب میشود.
انتهای پیام/
نصر