مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل؛

تونل دوم حیران تا یک سال آینده بهره‌برداری می‌شود

1401/02/26 - 12:03 - کد خبر: 62914 نسخه چاپی

نصر: مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: عملیات اجرایی تونل دوم حیران مطلوب است و پیش بینی شده تا یک سال آینده این پروژه به بهره‌برداری برسد.

به گزارش نصر، محبوب حیدری روز دوشنبه در گفت و گوبی با بیان اینکه برای تکمیل و بهره برداری پروژه تونل دوم حیران یک هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است، اظهار کرد: حفاری تونل از سال گذشته شروع شده و در صورت تخصیص اعتبارات لازم پروژه سرعت می‌گیرد.
وی یادآورشد: تاکنون با حفاری ۴۳۳ متر در دهانه تونل در سمت آستارا و هفت متر در دهانه سمت نمین در مجموع ۴۴۰ متر تونل حفاری شده و حدود ۲۹۰ متر تا بازگشایی در قسمت تاپ تونل باقی است.
به گفته حیدری، کف‌برداری، لاینینگ و تکمیل جاده‌های دسترسی ورودی و خروجی و احداث دیوارها و آبرو از کارهای باقی مانده این پروژه است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان اردبیل خاطرنشان کرد: پروژه تونل شمالی حیران در شهرستان نمین با هدف کاهش بار ترافیکی طراحی شده که از ۳۰ کیلومتری خروجی شهر اردبیل و ۱۲ کیلومتری شهر نمین به سمت آستارا در دست اجرا است.
وی همچنین درباره درخصوص آخرین وضعیت بزرگراه پارس‌آباد - سربند و مشکین‌شهر گفت: برای تکمیل این پروژه به طول ۶۰ کیلومتر هم یک هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
حیدری افزود: جاده پارس‌آباد - سربند یکی از پرترددترین جاده‌های استان است که بهسازی آن با هدف کاهش تصادفات شروع شده و تا به حال عملیات آسفالت ریزی ۱۱ کیلومتر از این مسیر به اتمام رسیده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل افتتاح ۱۳ کیلومتر از بزرگراه اردبیل - مشکین‌شهر یادآور شد و گفت: با راه‌اندازی این پروژه ایمنی این مسیر به میزان قابل توجهی ارتقا یافته است.
به گزارش ایرنا، از مجموع ۶ هزار و ۳۷۴ کیلومتر راه ارتباطی استان اردبیل ۲۰۸ کیلومتر بزرگراه، ۷۱۶ کیلومتر راه اصلی، ۷۰۲ کیلومتر راه فرعی و چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی است ، از چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی استان اردبیل ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر آسفالت و مابقی شنی و خاکی است.
اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی و طبیعی خود و قرار گرفتن در سرزمینی فلاتی شکل با شیب‌های بسیار تندی به زمین‌های کم‌ارتفاع اطراف خود شامل کرانه‌های دریای خزر ، جلگه پست مغان و نیز دشت‌های کم‌ارتفاع استان‌های آذربایجان‌شرقی و زنجان منتهی می‌شود و به همین لحاظ جاده‌های این استان اغلب دارای پیچ‌ها و شیب‌های بسیار تند هستند.
هشت گردنه سخت‌گذر و برف‌گیر به نام‌های حیران، صایین، کجل، نقدوز ، الماس ، لنگان ، قره‌آغاج و اسالم در راه‌های ارتباطی این استان قرار دارند.
انتهای پیام/
تونل دوم حیران تا یک سال آینده بهره‌برداری می‌شود خبرگزاری ایرنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار