وزیر بهداشت اعلام کرد:
۷هزار قربانی اُمیکرون در ایران / مدیر پشت میزنشین نمیخواهیم
نصر: وزیر بهداشت با بیان اینکه موج اُمیکرون در ۴ ماه گذشته در آمریکا تا کنون حدود ۲۰۰ هزار و در آلمان با جمعیت مشابه ایران، حدود ۲۵ هزار قربانی گرفته، گفت: در ایران حدود ۷ هزار نفر در موج اُمیکرون جان خود را از دست دادهاند و علت کاهش مرگومیرها، واکسیناسیون موثری بود که با کمک مردم به خوبی در کشور انجام شد.
به گزارش نصر، دکتر بهرام عین اللهی در دیدار اعضای فراکسیون پیشرفت و توسعه جنوب کشور که روز گذشته در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اظهار داشت: از نمایندگان به دلیل کار سخت و طاقت فرسای تصویب بودجه ۱۴۰۱ تشکر می کنیم. مدیران و معاونین وزارت بهداشت باید مدیر میدانی باشند. بارها گفته ایم که مدیرِ پشت میز نشین نمی خواهیم.
وی افزود: سال گذشته، پرحادثه ترین سال برای وزارت بهداشت بود. در دوران دفاع مقدس حدود ۲۴۰ هزار شهید تقدیم انقلاب شد اما در کرونا تا کنون حدود ۱۴۰ هزار بیمار، جان خود را از دست دادهاند و آثار و صدمات کرونا برای وزارت بهداشت در حوزه منابع و دارو به همراه داشت. در شروع به کار ما، روزانه بیش از ۷۰۰ نفر قربانی و بیش از ۵۰ هزار نفر به کرونا مبتلا می شدند اما با تلاش و مشارکت گسترده مردمی در واکسیناسیون، شاهد کاهش چشمگیر مرگ و میر و دو رقمی شدن آن در اکثر روزها در ماه های اخیر بوده ایم.
وزیر بهداشت یادآور شد: موج اُمیکرون در ۴ ماه گذشته در آمریکا تا کنون حدود ۲۰۰ هزار و در آلمان با جمعیت مشابه ایران، حدود ۲۵ هزار قربانی گرفته اما در ایران حدود ۷ هزار نفر در موج اُمیکرون جان خود را از دست داده اند که به خانواده های این عزیزان تسلیت می گوییم و عمده دلیل آن، واکسیناسیون موثری بود که با کمک مردم به خوبی در کشور انجام شد.
عین اللهی با اشاره به سابقه حضور خود در اردوهای جهادی در مناطق محروم کشور، تاکید کرد: محرومیت را در مناطق مختلف کشور دیده ایم و این محرومیت ها فراوان و وظیفه ما است که در جهت رفع آنها تلاش کنیم. یکی از برنامه های اصلی وزارت بهداشت، مقابله با پرداخت های غیرمتعارف پزشکی است و این خط قرمز ما است.
وی تاکید کرد: افزایش پوشش بیمه همگانی یکی از مهمترین برنامههای دولت است که مجلس نیز در این زمینه اعتباراتی در نظر گرفته است. امسال حتما همه افراد فاقد پوشش بیمه باید تحت پوشش قرار گیرند و اقداماتی از سوی سازمان بیمه سلامت ایران آغاز شده است.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: تلاش و هدف ما این است که ظرفیت و صندلیهای پزشکی و دستیاری، مورد استفاده قرار گیرد؛ قبلا کل ظرفیت پُر نمیشد چون ضوابط، قانون و برنامه ها، مشکلاتی داشتند؛ به عنوان نمونه در مقطع تخصصی، دانشجویان باید در سه گروه آزمون میدادند و فقط حق انتخاب ۱۰ رشته را داشتند و بسیاری از ظرفیتها، خالی میماند. سال گذشته از ۴ هزار ظرفیت دستیاری، هزار صندلی خالی مانده بود که با تغییرات و برنامهریزیهایی که کردیم، تکمیل ظرفیت را اعلام و ۲۵۰ صندلی دیگر، پُر شد؛ اما امسال با تغییراتی که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی اعمال کردهایم، امیدواریم که ظرفیتها خالی نماند.
عیناللهی گفت: مشکلات نیروی انسانی به ویژه در مناطق بومی از طریق نیروهای بومی برطرف میشود؛ چراکه در آن مناطق ماندگار هستند و وزارت بهداشت در این زمینه برنامههای جامعی دارد.
وی اظهار داشت: سه قرارگاه از جمله قرارگاه جمعیت، تقویت شبکه بهداشت و نیز دارو را در وزارت بهداشت راهاندازی و بر حل مشکلات و تقویت این سه حوزه، تمرکز کردهایم.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا