خبر/

رکوردشکنی منطقه مهربان در بیست‌وهفتمین همایش تکریم خیرین مدرسه‌ساز آذربایجان شرقی

1404/08/10 - 21:06 - کد خبر: 149170 نسخه چاپی

نصر: منطقه مهربان در بیست‌وهفتمین جشنواره و همایش تکریم خیرین مدرسه‌ساز استان آذربایجان شرقی که در مجتمع رفاهی پتروشیمی تبریز برگزار شد، با حضور دو خیر برجسته خود رکوردی استثنایی در حوزه مدرسه‌سازی بر جای گذاشت.

به گزارش نصر، در این آیین که با حضور وزیر امور خارجه، استاندار آذربایجان شرقی، جمعی از مسئولان کشوری و استانی و خیرین نیک‌اندیش برگزار گردید، از ۱۴ خیر برتر مدرسه‌ساز استان تجلیل شد که در میان آنان دو خیر شاخص از منطقه مهربان نیز مورد تقدیر قرار گرفتند.
در این مراسم، حاج کرامت اسدی دمیرچی و حاج شیرمحمد عسگری دمیرچی، دو خیر نام‌آشنای منطقه مهربان از اهالی روستای دمیرچی، به عنوان چهره‌های برجسته و تأثیرگذار عرصه مدرسه‌سازی معرفی شدند. حاج کرامت اسدی احداث یک باب مدرسه چهارکلاسه تمام‌خیرساز را در روستای جمال‌آباد و حاج شیرمحمد عسگری نیز احداث یک باب مدرسه در روستای الوار از توابع بخش مهربان را متعهد شدند.
همچنین در این همایش از جوان خیر مهربانی، مهدی عبدالعلی‌زاده مهربانی رونمایی شد که با تعهد احداث یک مدرسه سه‌کلاسه در روستای آتمیان، به جمع خیرین مدرسه‌ساز استان پیوست.
حاج کرامت اسدی دمیرچی تاکنون ۳۲ کلاس در قالب ۷ مدرسه در نقاط مختلف کشور احداث کرده و با اقدامات گسترده خود در حوزه‌های فرهنگی، مذهبی و عمرانی، از جمله ساخت غسالخانه بهداشتی، مشارکت در احداث خوابگاه دانشجویی، کمک به زلزله‌زدگان، آزادی زندانیان جرائم غیرعمد، و تأمین جهیزیه نوعروسان، نام خود را در زمره خیرین ملی کشور ثبت کرده است.
گفتنی است پروژه‌های عمرانی وی از جمله احداث سیل‌بند روستای دمیرچی و پیگیری جدی برای بازگشایی و آسفالت جاده چهرق–سیه‌دولان با هزینه‌ای بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال، نقش مهمی در توسعه و آبادانی زادگاهش داشته است.
بدین ترتیب، منطقه مهربان در این همایش، با حضور فعال خیرین و معرفی نسل جدید نیکوکاران، به عنوان یکی از مناطق پیشرو در عرصه مدرسه‌سازی استان آذربایجان شرقی شناخته شد.
انتهای پیام/
رکوردشکنی منطقه مهربان در بیست‌وهفتمین همایش تکریم خیرین مدرسه‌ساز آذربایجان شرقی نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار