رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛
نظارت بر تجویز داروهای کرونایی تشدید می شود
نصر: رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر ضرورت توجه به بهره وری و اثربخشی در نظام سلامت تاکید و اضافه کرد: بر همین مبنا نظارت بر تجویز داروهای کرونایی در آذربایجان شرقی تشدید می شود.
به گزارش نصر، بهمن نقی پور روز دوشنبه در نخستین جلسه ستاد فرماندهی مدیریت مقابله با کرونا، تجویز داروهای خارج از پروتکل های بهداشتی و درمانی برای بیماران کرونایی را تایید کرد و گفت: روند نظارت بر تجویز دارویی را بر اساس پروتکل های وزارتی باید به صورت مستمر پیگیری کنیم.
وی اظهار داشت: رعایت پروتکل های تجویز داروها طبق استانداردها و از طرف نهادهای نظارتی و با همکاری معاونت درمان، غذا و دارو و همچنین سازمان نظام پزشکی به طور قطع تاثیر مهم و بسزایی در روند تجویز منطقی دارو خواهد داشت.
نقی پور با بیان اینکه بهره وری، کارآیی و اثر بخشی باید در نظام سلامت مورد توجه ویژه قرار بگیرد، یادآور شد: ما قدردان تلاش همه فعالان نظام سلامت در مقابله با کرونا در طول سال گذشته هستیم و امیدواریم همکاران خدوم در این عرصه سالی پر از سلامتی و موفقیت را پیش رو داشته باشند.
وی با تاکید بر ضرورت افزایش ضریب واکسیناسیون در شهرها و بخش های مختلف آذربایجان شرقی، افزود: انتظار می رود با هماهنگی های صورت گرفته و پیگیری جدی مدیران مراکز، درصد تزریق واکسن کرونا با همکاری مسئولین واحدها افزایش یافته و شاهد سرعت بخشی به تزریق دوز سوم واکسن کرونا در سطح استان باشیم.
نقی پور ابراز امیدواری کرد امسال شاهد کمترین میزان عارضه و آمار مرگ و میر و بستری ها در خصوص بیماری کرونا باشیم.
وی خواستار افزایش میزان ارزیابی عملکرد بهینه با احصاء مشکلات در تمامی مراکز دانشگاهی، خصوصی و غیر دانشگاهی شد و گفت: در این راستا باید تلاش کنیم تا بتوانیم فرایندها را با بهره وری بیشتر و با ارتقای کیفیت، پیگیری کرده و شاهد افزایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خدمات رسانی باشیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: بر اساس آخرین اطلاعات موجود، در حال حاضر از مجموع ۲۱ شهرستان آذربایجان شرقی تعداد چهار شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۵ شهرستان در وضعیت زرد و ۲ شهرستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.
نقی پور اظهار داشت: هم اکنون تعداد ۲۴۷ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که ۸۲ نفر از آنها تحت مراقبتهای ویژه و ۲۱ نفر از این تعداد نیز تحت دستگاه ونتیلاتور قرار دارند و متاسفانه یک نفر از بیماران کرونایی طی شبانه روز گذشته فوت کرده است.
به گفته وی تاکنون از جمعیت چهار میلیونی آذربایجان شرقی ۸۹/۸۲ درصد دز اول، ۸۲/۶۰ درصد دز دوم و ۵۲/۳۶ درصد نیز دز سوم واکسن های خود را دریافت کرده اند.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا